Ce salariu are soția lui Klaus Iohannis. Carmen este profesoară de limba engleză în Sibiu!

Carmen Iohannis este una dintre cele apreciate prime doamne ale țării, după Revoluție! Aceasta este profesoră de limba engleză și în ciuda statului pe care îl are nu a ales să plece de la catedra, însă ce salariu câștigă!

  • Carmen Iohannis este profesoară de engleză!
  • Nu a renunțat la învățământ!
  • Câștigă lunar 2800 de lei.

Deși are un statut important în țară, Carmen Iohannis a decis să rămână în continuare profesoară în Sibiu, însă iată ce salariu câștigă Prima Doamnă.

Carmen Iohannis este profesoră de engleză în Sibiu. Ce salariu are soția Președintelui României!

Deși are un statut care îi aduce multe sume valoare în buzunar și pe carduri, nu asta a fost important pentru Carmen Iohannis, soția Președintelui României. Aceasta a decis să nu renunțe la postul de profesoară de engleză în Sibiu atunci când a aflat că soțul ei urmează să devină șef de stat! Deși inițial a decis să-și ducă la capat seria la care era dirigintă, Carmen nu a putut să renunțe la învățământ!

Începând cu anul 2018, Prima Doamnă a țării a luat o clasă de la 0, și anume a devenit diriginta clasei a IX-a, însă lucrează pe un salariu destul de mic dacă îl comparăm cu cel al soțului ei. Aceasta câștigă lunar 2800 de lei, potrivit declarației de avere ale Președintelui! scrie: spynews.ro