Despărțirea de George Burcea a lăsat urme adânci în inima Andreei Bălan! „Îmi dau lacrimile când Ella spune că îi e dor de el”

Să fii singură cu doi copii la 35 de ani nu este deloc ușor, astfel că despărțirea de George Burcea a lăsat urme adânci în inima Andreei Bălan.

Frumoasa cântăreață a spus totul despre căsnicia și divorțul de actor și despre suferința pe care o simte atunci când copiii săi îi aduc lipsa tatălui.

  • Despărțirea de George Burcea a lasat urme adânci în sufletul Andreei Bălan!
  • Cântăreața a vorbit deschis despre căsătoria și divorțul de actor.

Despărțirea de George Burcea a fost grea, lăsând urme adânci în sufletul Andreei Bălan

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea divorțează a zguduit întreg showbiz-ul autohton. Asta pentru că formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, apreciați întotdeauna pentru iubirea și susținerea pe care o afișau.

Din păcate, lucrurile între Andreea Bălan și George Burcea nu au mai funcționat, iar aceștia au ajuns la divorț. Acest lucru a reprezentat un moment greu în viața cântăreței, lăsând urme adânci în inima sa.

Potrivit spuselor Andreei Bălan, în ultimul an s-a simțit ca într-un rollercoaster emoțional, trecând de la agonie la extaz în doar câteva clipe. Cântăreața a fost marcată încă de la nașterea Clarei, atunci când a fost operată de mai multe ori.

„Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. (…) Aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

Andreea Bălan a luat decizia de a se căsători când era la spital

Cântăreața a luat hotărârea de a se căsători cu omul drag chiar pe patul de spital. Dezamăgită, Andreea Bălan constată acum că de fapt nu au fost atât de uniți pe cât credea ea. Artista a resimțit schimbarea de comportament a lui George Burcea ca un șoc, iar divorțul venit după puțin timp după nuntă este o altă suferință uriașă.

„Eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. (…)

Schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, a adăugat ea.

George Burcea și-a schimbat comportamentul radical

Vedeta a recunoscut că nu și-a arătat întreaga suferință pe rețelele de socializare, de teama ca oamenii să nu râdă de ea. Artista a mărturisit că în ultima perioada a căsniciei, George Burcea obișnuia să plece de acasă și să se întoarcă abia dimineață, cu o atitudine foarte rece. În tot acest timp, Andreea Bălan se ocupa singură de creșterea micuțelor.

„În decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau”, a continuat vedeta pentru sursa citată.

„Îmi dau lacrimile când Ella spune că îi e dor de el”

Andreea Bălan a mărturisit că cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

Cântăreața a mai spus că suferă foarte mult atunci când își privește fetița cea mică și constată faptul că aceasta nu se va putea bucura la fel de mult de prezența tatălui ei.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a continuat Andreea Bălan pentru sursa menționată anterior. scrie spynews.ro