CARMEN HARRA, PREVIZIUNI ÎNGROZITOARE DESPRE VIITOR: „VOM ASISTA LA O ESCALADARE A STĂRII DE HAOS”

Celebra prezicătoare Carmen Harra a povestit, de curând, ce se va întâmpla în următorii treisprezece ani, iar lucrurile nu sunt deloc roz.

Carmen Harra susține că ne așteaptă vremuri grele pentru 13 ani. Nu este prima dată când vorbește despre următorii 13 ani ca despre o perioada extrem de decisivă pentru omenire.

„Daca nu ne trezim in urmatorii 13 ani, evolutia vietii pe Pamant poate sa sufere o catastrofa. Nimeni nu vorbeste despre magnitudinea greselilor din ultimele sute de ani. Umanitatea se poate distruge in viitorul apropiat. Omenirea este pe punctul de a se distruge. Vom asista la o escaladare a starii de haos, de furie, in America, dar va cuprinde si restul lumii”, a declarat scris Harra.

Dar nu este totul

Parapsiholgul a oferit și mai multe detalii: „Eu am spus ca virusul asta ne va tine inchisi in case, ne va teroriza o luna-doua, va disparea ca si cum nu a fost, insa se transforma in altceva. Nu se mai vorbeste despre coronavirus, toata lumea vorbeste acum despre protestele astea. Razboiul virusului a fost psihologic, s-a creat o trauma extraordinar de mare”, a mai spus Carmen Harra.

Ce se va petrece, de fapt, în România

Celebrul parapsiholog a făcut preziceri legate și de țara noastră. „Vom asista la o escaladare a stării de haos, de furie, în America, dar va cuprinde și restul lumii.

Revolta asta a explodat în oameni care au stat acasă trei luni și care s-au simțit îngrozitor, abandonați, fără bani. Felul în care această revoltă escaladează va duce la o schimbare fundamentală în legile umanității, la căderea președinției și la schimbări mult mai dramatice decât oricine și le-ar fi putut imaginea.

Eu am spus că virusul ăsta ne va ține închiși în case, ne va teroriza o lună-două, va dispărea ca și cum nu a fost, însă se transformă în altceva. Nu se mai vorbește despre coronavirus, toată lumea vorbește acum despre protestele astea. Războiul virusului a fost psihologic, s-a creat o traumă extraordinar de mare”, a mai spus Carmen Harra, conform Wowbiz.

În ceea ce privește Romănia, Carmen Harra spune că nu vom avea parte de liniște în perioada următoare, iar schimbările se vor face brusc.

”Vor fi schimbări peste noapte și în România. Vor fi proteste și în România, veți vedea”, a afirmat Carmen Harra, conform sursei precizate. scrie cancan.ro