Vulpița își vrea fetița definitiv la București. Cuplul din Blăgești a ajuns la un numitor comun

Vulpița și Viorel au dat cea mai mare și frumoasă veste în direct. Cuplul din Blăgești a ajuns la un numitor comun și au hotărât să își aducă fetița la București.

Vulpița și Viorel își aduc fetița în București.Cuplul din Blăgești au bătut palma pentru o nouă viață.La începutul emisiunii ”Acces Direct”, Vulpița a venit cu o propunere la care nu mulți s-ar fi așteptat. Cum acum nu mai locuiește cu Viorel, tânăra ajunsă vedetă în Capitală este hotărâtă să îi mai ofere o șansă soțului ei, dar cu o condiție.

Dacă mulți s-ar fi așteptat ca totul să se fi rezumat la o ieșire sau o schimbare de look, ei bine, nu a fost așa. Vulpița i-a propus soțului, pentru a se împăca, să îi aducă fiica în Capitală.

”Săptămâna asta promiți că aduci fata la București? Ar fi frumos să o plimbăm pe aici. Copilul trebuie să stea mai mult cu părinții”, a mărturisit Vulpița.

La auzul unei asemenea propuneri, Viorel nu a părut deloc încântat. Ba mai mult, bărbatul din Blăgești a venit și el cu o condiție.

Vulpița și Viorel își aduc fetița la București

”Să vedem, nu pot să fac așa ceva până nu te văd pe tine acasă”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Pentru a-și vedea fetița lângă ea, pe care o vrea, de data aceasta, definitiv în Capitală, Veronica Stegaru a făcut chiar și un pariu cu soțul său.

”Batem palma, promit că vin acasă, dacă aduci fata”, a mai declarat Veronica, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Convins pe jumătate, Viorel a avut ultimul cuvânt de spus. Soțul Veronicăi a decis că va aduce fata, dacă Vulpița va reveni acasă.

”Dacă te văd cu bagajul, atunci aduc fata, dacă nu, nu”, a spus foarte clar Viorel. scrie infamilie