Test de dragoste ţigănesc. Alege o imagine şi vezi dacă ai noroc în amor în 2020

Priveste cu atentie imaginea de mai sus: care dintre fotografii ti-a atras atentia? Alege-o pe cea care iti place cel mai mult si mergi si vezi ce spune despre norocul tau in dragoste, in 2020.

Test de dragoste tiganesc

Numarul 1

Esti un iubit atent, o adevarata mana cereasca pentru oricine iti fura inima. Esti protectiv si bland in dragoste, iar in dormitor esti plin de imaginatie. Lectia lui 2020 pentru tine este “Primesti ceea ce oferi!”.

Numarul 2

Ai minte si inima tinere si esti plin de energie. Esti o persoana care tine mult la cei pe care ii iubeste fara insa sa devii posesiv sau gelos. In dormitor esti foarte priceput. Lectia lui 2020 pentru tine este “Lasa trecutul in urma si traieste-ti prezentul!”.

Numarul 3

Cand iubesti, iubesti din toata inima, iar intr-o relatie te implici 100%. Si in dormitor esti amantul perfect. Lectia lui 2020 pentru tine este “Cine nu risca nu castiga!”.

Numarul 4

Esti un iubit dedicat si loial care isi pune pe tava intreaga inima, suflet si corp atunci cand te iubesti. Esti plin de pasiune in orice aspect al vietii tale, inclusiv in dormitor.

Lectia lui 2020 pentru tine este „Nu te juca cu focul!”.

Numarul 5

Pentru tine dragostea este un lucru serios, nu este de joaca si nici nu iti pierzi timpul cu oamenii care gandesc diferit de tine. Iubirea ta este pura si frumoasa si nu doar emotie, iar in dormitor esti un iubit talentat.

Lectia lui 2020 pentru tine este „Fii sincer cu tine insuti!”.

Numarul 6

Dragostea cu tine este o experineta magica si uimitoare. Ai o inima pasionala insa plina de bunatate asa ca partenera ta a tras lozul castigator.

Lectia lui 2020 pentru tine este „Gandeste inainte sa vorbesti!”. scrie sfatulparintilor