Gabriela Firea, de urgenta la spital! Ce se intampla cu Primarul Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a ajuns de urgenta la spital. Ambulanta a fost chemata chiar la Primarie.

Conform primelor informatii, doctorii au urcat la etajul 1, unde se afla biroul Gabrielei Firea, care a primit ingrijiri medicale chiar la fata locului.  Dupa aproximativ 20 de minute, Firea, a ajuns la Spitalul Cantacuzino, de langa Piata Domenii, cu masina personala.

Nu se stie momentan ce probleme de sanatate are Firea. Posibil ca problemele din trecut sa fi avut anumite urmari.

Gabriela Firea, mai multe probleme medicale in 2019

In anul 2019, Primarul Capitalei, a suferit o  interventie chirurgicala pentru remedierea afectiunii colonului.

Firea spunea ca a trecut peste o perioada foarte grea, in care problemele de sanatate s-au suprapus peste cele din activitatea curenta, si ca au fost „situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile”.

„In astfel de momente cubori cu adevarat cu picioarele pe pamant”, spune ea.

„Pot sa le confirm celor care m-au sfatuit insistent sa ma operez in strainatate ca aici, la Bucuresti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat si de reputatii specialisti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsa ca acesta nu este un caz singular si ca personalul medical din Romania merita tot respectul si increderea noastra”, a transmis ea.

Dragi prieteni, am traversat o perioada foarte grea, in care problemele – deloc usoare – de sanatate s-au suprapus peste cele din activitatea curenta de la Primarie, si acestea, deloc putine.

Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant. Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine. Eu am avut noroc!

Mi-au fost aproape familia si colegii, care m-au ajutat sa trec prin aceste incercari, precum sidoctorii si intregul personal medical de la Cantacuzino, carora le sunt profund recunoscatoare.

Pot sa le confirm celor care m-au sfatuit insistent sa ma operez in strainatate ca aici, la Bucuresti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat si de reputatii specialisti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsa ca acesta nu este un caz singular si ca personalul medical din Romania merita tot respectul si increderea noastra.

Imi doresc sa am o recuperare cat mai rapida, pentru a ma putea intoarce cu forte depline acasa, la copii, la Florin, sotul meu, omul pe care ma pot bizui in orice moment oricat de greu ar fi, la mama, fratii, cumnata si prietenii mei, adica in mijlocul intregii mele familii, care ma sustine de fiecare data neconditionat, dar si la Primarie, unde ma asteapta colegii si o multime de proiecte si provocari.

Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune in aceste momente!”, scria atunci pe Facebook Gabriela Firea. scrie fabricatinromania