Sfatul zilei 3 iulie 2020. Aceasta zi incepe cu VESTI BUNE

Berbec

Adu-ți aminte de greșelile din trecut și nu le mai repeta. Mergi mai departe cu capul sus, nu este cazul să dai înapoi. Ai mai multă încredere în forțele proprii.

Taur

Nu ratezi nicio șansă de a le arăta celor din jur ce știi să faci. Unii s-ar putea să nu te vadă cu ochi buni și să-și facă o impresie greșită despre tine. Ai mare grijă cum te comporți.

Gemeni

Începi ziua cu stângul, dar asta nu înseamnă că trebuie să se încheie la fel. Prietenii dragi te ajută să ieși la liman din orice situație și zâmbetul îți va reveni într-o clipită.

Rac

Pașii se îndreaptă în sens negativ în ultima perioadă și nu mai reușești să vezi partea plină a paharului. Ești deprimat și nimic nu te poate scoate din starea asta în care nu vrei să primești ajutor.

Leu

Dragostea te învăluie încă de la primele ore ale dimineții când primești o surpriză din partea partenerului de viață. Iubirea este tot ce contează pentru tine și ai parte de ea din plin.

Fecioară

Nu răsufla ușurat până nu închei situația în care ești. Reia mersul cu pași mici, dar siguri pe drumul ales. Nu privi în urmă și înaintează, ușor-ușor vei ajunge unde ți-ai propus.

Balanță

Totul este posibil când ai familia aproape. Ai parte de toată susținerea din lume, nu-ți fie teamă să greșești. Poate așa vei învăța să apreciezi mai mult lucrurile pe care le ai.

Scorpion

Ignori prea mult sfaturile și îndemnurile oamenilor din jur. Ascultă ce au de spus ceilalți, ai mai multă încredere în persoanele care îți sunt aproape la orice pas.

Săgetător

Într-un final, ai situația sub control la locul de muncă unde ești apreciat pentru munca depusă, mai ales că stai și peste program. Satisfacție imensă la sfârșitul zilei când te vei putea relaxa.

Capricorn

Ai o listă întreagă de lucruri pe care să le faci azi, dar nu le poți duce pe toate la capăt. Decide ce ai de făcut, nu este cazul să te epuizezi degeaba, mai păstrează energie și pentru perioada următoare.

Vărsător

Ți-ai dat seama că sinceritatea debordantă nu îți aduce nimic bun. Fii mai atent la oamenii în fața cărora îți deschizi sufletul. Ar fi cazul să nu te mai plângi și să iei atitudine.

Pești

Te bagi prea mult în viața celor din jur și le încalci intimitatea. Trebuie să le știi pe toate, de asta ajungi să-i rănești pe oamenii la care ții. Nu mai încerca să intri cu bocancii murdari în treburile care nu te privesc.