Medicul Monica Pop, amenințată cu moartea după ce a vorbit despre ce se întâmplă cu bolnavii de COVID-19: ”Am făcut plângere la poliție”

Medicul Monica Pop susține că este ținta unor amenințări cu moartea de când a început să militeze pentru a se renunța la internarea bolnavilor de COVID-19 care sunt asimptomatici. 

Monica Pop a povestit faptul că atât ea, cât și alte cadre medicale au primit amenințări foarte grave, cu moartea. Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici pentru sinceritatea pe care o are, dar și pentru meseria pe care o face cu drag și foarte bine.

În timpul pandemiei de coronavirus, doctorul Monica Pop și-a condamnat colegii care nu au fost de acord cu petițiile pentru redeschiderea spitalelor, pentru neinternarea asimptomaticilor,

dar și alte probleme ale sistemului medical. Pe de altă parte, medicul Monica Pop a mărturisit că a fost amenințată cu moartea și a mers la poliție pentru a depune plângere.

Medicul Monica Pop, amenințată cu moartea

”O prietenă bună de-a mea, care a vorbit sincer, a fost amenințată cu moartea”, a povestit Monica Pop într-un interviu pentru Cristi Brancu, arată Știrile Kanal D.

Celebrul medic a fost amenințat cu moartea în urmă cu doi ani, după ce șefa de la Primiri Urgenți a Spitalului s-a îmbolnăvit de rujeolă. Cauza? Copii nevaccinați pe care i-a consultat. Vinovatul pentru mesajul respectiv nu fusese găsit.

”Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID”, a mai spus Monica Pop.

”Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal,

că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta”, a spus dr Monica Pop, la acel moment. scrie ciao.ro