Horoscop 4 iulie 2020. Zodia care isi indeplineste VISUL

Berbec

Ziua de 4 iulie le va aduce Berbecilor foarte multe clipe de energie. Motiv pentru care acești nativi sunt sfătuiți să profite din plin de ceea ce simt. Vor avea parte și de câteva sarcini mai dificile de rezolvat pentru locul de muncă, dar se descurcă de minune.

Taur

Taurii pot să aibă parte de ape tulburi în care navighează. De aceea conflictele în care s-ar putea trezi implicați sunt ceva mai numeroase sâmbătă. Le este recomandat să nu se implice pe cont propriu în vreo problemă legală, fie la locul de muncă.

Gemeni

Gemenii au parte sâmbătă, pe 4 iulie 2020, de multe realizări. Destinul le permite să facă schimbări și în viitorul nu foarte îndepărtat. Este o perioadă bună în care pot semna contracte, fie acte oficiale, pot începe proiecte sau pot să facă schimbări în plan amoros.

Rac

Racii trebuie să rămână acasă în această sâmbătă și să nu își planifice vreo întâlnire importantă. Este de așteptat ca starea de spirit a acestor nativi să fie una nu tocmai bună. De aceea, trebuie să se odihnească mai mult și să se răsfețe în confortul propriei lor locuințe.

Leu

Leii vor pune relațiile cu cei apropiați și cu persoana iubită în prim-plan astăzi. Vor putea relua o legătură mai veche cu cineva care i-a dezamăgit acum câțiva ani. Trebuie totuși să lase trecutul în pace și să nu aibă așteptări în această privință.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia să încetinească ritmul dacă vor cunoaște o persoană specială. Din acest motiv, vor putea petrece momente inedite, dacă vor simți că este ceva care să le merite atenția și interesul. Trebuie să își păstreze mintea deschisă la idei și activități noi.

Balanță

Balanțele au sâmbătă parte de multă energie pozitivă și sunt plini de optimism. Pentru că se simt invincibili, acești nativi sunt pregătiți să experimenteze lucruri noi. Vor putea apela la activități care să le alimenteze adrenalina sau să încerce fel de fel de jocuri inedite.

Gemenii au parte de realizări importante în acest weekend

Scorpion

Scorpionii pot avea mari șanse să se relaxeze pe deplin. Pentru că resimt oboseala muncii depuse în utima perioadă au nevoie de odihnă și trebuie să se țină departe de agitație. De aceea, nu ar fi exclus să opteze pentru o excursie la munte sau să își facă planuri pentru o vacanță ceva mai amplă.

Săgetător

Săgetătorii au parte de ceva mai multă odihnă în acest sfârșit de săptămână ce urmează. Se vor putea destinde, dar lipsa de productivitate le va de ceva de furcă sâmbătă. Trebuie să învețe cum să se streseze mai puțin, iar răbdarea va fi cuvântul cheie după care trebuie să se ghideze. Spre seară vor primi o veste ce îi pune pe gânduri de la un apropiat.

Capricorn

Capricornii pot să prefere sâmbătă singurătatea, motiv pentru care nu se simt prea în largul lor în agitație. Pot să evite situațiile tensionate sau prea aglomerate dacă se vor retrage într-un loc ceva mai izolat, pe parcursul weekendului. Așa vor putea să își încarce bateriile mai simplu.

Vărsător

Vărsătorii se pot confrunta cu o situație ce le pare aproape imposibil de rezolvat. Ar trebui să nu abandoneze totul ci să privească cu mult calm întregul tablou din fața lor. Rezolvarea ar putea fi mai la îndemână decât își imaginau.

Pești

Nativilor Pești le merge bine profesional sâmbătă. Trebuie însă să nu se implice în prea multe proiecte, care să le încarce ziua prea tare. Spre seară trebuie să își acorde și lor timp.