Prefectul Clujului, soţia şi băieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu coronavirus. Mircea Abrudean conducea grupul strategic anti-COVID din zonă

Vești proaste pentru prefectul Clujului după ce atât el, cât și soţia şi băieţelul de nouă luni au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Mircea Abrudean, cel care conduce grupul strategic anti-Covid de la Cluj, este infectat cu virusul care a pus pe jar întreaga lume. Anunțul a fost făcut chiar de el.

„În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor.

Mircea Abrudean, prefectul Clujului, soţia şi băieţelul său de nouă luni, pozitivi COVID-19

După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19”, afirmă prefectul într-un mesaj transmis presei locale.

Rezultatul a fost pozitiv, primit în data de 4 iulie motiv pentru care s-au testat şi el, şi soţia, rezultatele ambelor teste fiind pozitive, cu toate că sunt asimptomatici.

Prefectul a mai precizat că toată familia se va interna la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, ancheta epidemiologică fiind în curs de desfăşurare.

”Consider că este extrem de importantă transparenţa, aşa cum am procedat şi până acum în comunicarea publică.

Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii sa fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate şi succes in tot ceea ce faceţi. Va voi tine la curent cu evoluţia situaţiei”, a transmis Abrudean.

Vă readucem aminte că Mircea Abrudean, în vârstă de numai 35 de ani, a fost numit prefect de Cluj la sfârşitul anului trecut. scrie fanatik.ro