Răzvan Simion și Lidia Buble, întâlnire de gradul zero după despărțire! Unde au dat cei doi nas în nas

Lidia Buble și Răzvan Simion au dat nas în nas, la două luni de la momentul când a fost făcută publică despărțirea celor doi. Totul s-a întâmplat după ce Lidia a petrecut ultima perioadă la Oradea, în compania familiei.

  • Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut după două luni de separare.
  • Cei doi continuă să colaboreze în plan profesional.

Lidia Buble a stat ceva vreme în sânul familiei din Oradea, cel mai probabil relaxându-se puțin și încercând să se refacă după separarea de Răzvan Simion. Acum, însă, a venit timpul să își reia proiectele, deci să dea, din nou, ochii cu fostul ei iubit.

Răzvan Simion și Lidia Buble, reuniune după despărțire

Potrivit impact.ro, Răzvan și Lidia s-au revăzut pe platourile de filmare ale unui nou videoclip semnat de cântăreață. Aceasta ar fi fost prima revedere a celor doi, după ce a fost făcut anunțul despărțirii.

Faptul că Răzvan a fost la filmări nu a fost deloc surprinzător, având în vedere că este implicat în proiectele Lidiei de mai bine de cinci ani. Chiar el a fost cel care anunța, în mesajul care făcea publică despărțirea, faptul că va continua să colaboreze cu Lidia Buble pe plan profesional.

„A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat niște surse apropiate Lidiei Buble. scrie spynews