Emily Burghelea, adevărul despre reîntoarcerea la emisiune: „Mă poate costa scump în instanță, dar…”

Emily Burghelea a făcut primele lămuriri după ce a fost văzută la sediul televiziunii de la care și-a dat demisia cu scandal.

Emily Burghelea a ajuns în primele pagini ale presei după ce a declarat la televizor că nu mai vrea să facă parte dintr-un format care ascunde violența, dezăvluind în același timp că Vulpița Veronica este bătută de Viorel și că cei din trust ascund acest lucru și nu fac nimic pentru a o ajuta pe tânăra din Blăgești.

Recent, Emily Burghelea a fost surprinsă în timp ce se afla la sediul televiziunii de la care și-a dat demisia și a oferit primele explicații despre întoarcerea ei acolo.

Emily Burghelea, adevărul despre reîntoarcerea la emisiune

„Am primit o rafala de intrebari legate de “reintoarcerea” mea la Acces Direct dupa ce a aparut in presa un material cu mai multe poze facute de paparazzi la sediul televiziunii. Am fost sa imi recuperez hainele ramase acolo. M-am dus singura. Nu am vrut sa va iau cu mine pe stories…

Fiecare postare ma poate costa scump in instanta dar acum daca tot s-a creat acest subiect o sa va povestesc. Nu am anuntat pe nimeni de acolo ca merg. Le-am facut o surpriza.

Unele persoane mi-au zambit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu cativa oameni care mi-au ramas dragi, dar am plecat repede. A fost ca un dus cu apa rece. As vrea sa ma intelegeti, dragalasilor!

Nu vreau sa mai discut despre acest subiect… Instanta o sa dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc si ca Veronica a fost batuta si ca cei de acolo vor sa ascunda asta. Daca trebuie sa platesc ca NU am vrut sa ascund, cum am mai spus, o sa platesc. Nu am o armata

de avocati de partea mea…dar am dreptatea. In mai putine cuvinte, ei imi cer mie despagubiri pentru ca “le-am patat” imaginea… Ce lume!!! Incerc sa nu ma gandesc la asta. Am plecat la mare. Va tin la curent. Much love, Emily!”, a scris frumoasa fostă asistentă pe pagina ei de Instagram.

„De cand mi-am dat demisia am inceput sa traiesc in alt mod. Am fost dezorientata la inceput, agasata si speriata insa acum ma simt mai in forma ca niciodata. Sunt odihnita, increzatoare si linistita. Stiu ca am facut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma.

Mi-am facut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevarul adevarat este la mine. Am toate dovezile care demonstreaza asta, insa nu vreau sa demonstrez nimic nimanui. Cine a avut ochi sa vada, a vazut! Cine nu, este o victima a manipularii, din pacate”, a mai spus Emily Burghelea în urmă cu câteva zile. scrie wowbiz.ro