Sfatul zilei 6 iulie 2020. Zodia care trece prin MOMENTE GRELE

Berbec

Fiți atenți la bani, aveți tendința de a cheltui mai mult decât este nevoie. Nu vă speriați de noile provocări, zilele vor fi intense pentru voi, în special la serviciu, canalizați-vă energia pe lucruri care vă pot aduce beneficii mai mari la serviciu. Numărul norocos este 3

Taur

Sfatul zilei este să fiți mai îngăduitor! Aveți de câteva zile certuri în familie, ceva neînțelegeri cu persoana iubită sau cu cineva de care vă este foarte drag. Dacă nu vreți să o pierdeți definitiv,

încercați să fiți mai îngăduitor, mai empatic și mai solidar. Nu toată lumea simte și trăiește după principiile voastre, este timpul să vă adaptați la cei din jur, ori, cel puțin, să acceptați că unii oameni vor să facă altfel lucrurile. Numărul norocos: 15.

Rac

Se anunță o zi cu foarte multe lucruri de rezolvat, cel puțin administrative. Aveți de dus niște acte, poate să mergeți la o școală să vă înscrieți. Nu vă pierdeți în gândurile voastre, ați fost cam stresați în ultima vreme. Cereți sfatul de la familie dacă vă apasă ceva. Numărul norocos 10.

Gemeni

Vă gândiți la vacanță, iar vă luați inima în dinți și vă faceți o rezervare pentru weekend. Prea multă muncă în ultima perioadă, încercați să fiți relaxați, că munca nu se va termina prea curând,

așa că da, merită investiția într-un city break sau o mini vacanță la munte sau la mare. Aveți grijă la măsurile de protecție, e totuși pandemie. Numărul norocos 7.

Leu

Voi aveți zile agitate, dar de fericire. Vă simțiți bine în sânul celor dragi, sunteți în elementul vostru, însă încercați să faceți lucrurile mai silențios dimineața, nu toată lumea este la fel de matinală ca și voi.

Savurați-vă cafeaua în liniște și să încercați să trăiți frumos ce vi se întâmplă. Persoana iubită nu prea vă mai tolerează, în schimb, mendrele, așa că încercați să fiți mai receptivi, totul se poate termina cu o vacanță în doi. Numărul norocos 1.

Fecioară

Ați avut 2 zile de relaxare, dar acum gata, ați revenit la muncă. Nu vă stresați prea tare, azi vă plănuiți concediul la mare. Plecați în vacanța cu persoana iubită. Tot astăzi veți primi niște vești bune despre niște bani. Numărul norocos 13.

Balanță

Sfatul zilei de astăzi este să fiți mai relaxați! Sunteți în aer, fericiți cu ce aveți, familia vă este alături. Vă simțiți bine și asta se datorează și vacanței ce urmează să vină. Azi mai pregătiți câteva bagaje, mai puneți la puncte nite chestiuni legate de casă. Numărul norocos 19.

Scorpion

Vă sărbătoriți nepoții, copiii, pe cineva drag din familie. O țineți numai în petreceri de la o vreme încoace, dar asta vă convine. Sunteți în căutare de un loc cu soare și apă, dar nu la mare, parcă vă surâde mai multe o vacanță la munte, o casă cu piscină. Numărul norocos 11.

Săgetător

Aveți grijă la serviciu, nu toată lumea este de acord cu programul vostru, unii colegi s-ar putea să comenteze în privința asta, ori despre noile schimbări pe care le-ați cerut. Numărul norocos 8.

Capricorn

Sfatul zilei este să aveți mai multe atenție! Relația de cuplu scârțâie și nu știți ce să faceți. Sunteți indeciși, ba vreți să vă despărțiți, ba vreți să rămâneți împreună. Trebuie să luați o decizie, să fiți pe picioarele voastre și să aveți încredere că vă descurcați și fără cei din jur. Sunteți capabili de multe lucruri și nu trebuie să lăsați micile probleme să vă dărâme. Numărul norocos 24.

Vărsător

Sfatul zilei este să fiți mai calm. Multe multă, vizite multe, mâine aveți de făcut drumuri la serviciu, dar și prin oraș. Vă întâlniți și cu ceva prieteni, încercați să nu mai fiți în contradicție cu cei din jur, asta dacă nu vreți să rămâneți singur. Aveți nevoie de prieteni, încercați să-i țineți aproape. Numărul norocos 2.

Pești

Aveți șanse de câștig. Poate de la loto, poate de la cineva care vă înapoiază niște bani. Cert este că sunteți pe cai mari, pentru că primiți bani. Pentru că partea financiară se îmbunătățește vă gândiți și la o achiziție. Număru norocos 13.