EXCLUSIV| Mirela Vaida a regizat scandalul cu Emily Burghelea? Am aflat ce scrie, de fapt, în contractul fostei asistente

Emily Burghelea riscă să fie dată în judecată de Antenă 1. Fosta asistentă de la “Acces Direct” este în plin scandal, se pare, cu prezentatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, și cu șefii de la Intact!

Scandalul dintre Emily Burghelea și Mirela Boureanu Vaida a început din cauza telenovelei dintre Vulpița și Viorel. Fosta asistentă tv și-a dat demisia în direct după ce a dezvăluit că Viorel o bate pe Vulpița,

iar prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida și întreaga echipă a emisiunii ascund acest detaliu… pentru ca telenovela să meargă mai departe în direcția în care și-o doresc, de dragul ratingului.

Scandalul ia amploare se pare, căci de câteva zile, după episodul demisiei lui Emily, acestea țin primele pagini ale ziarelor. Adevărul este se pare undeva la mijloc, după cum susțin sursele noastre din anturajul celor două.

“Emily și-ar fi pregătit demisia dinainte de acest scandal. Ea i-ar fi invitat pe Vulpița și Viorel la o petrecere la ea acasă unde alți invitați i-ar fi filmat și ar fi râs de ei. Șefii din trust ar fi aflat, iar ea știa acest lucru, mai ales că și-a încălcat contractul de muncă chemând acasă,

la petrecere privată, invitați din emisiunea la care lucrează. Așa susțin o parte din oamenii din echipă. Pe de altă parte, Emily și alții de acolo spun că Vulpița chiar ar fi încasat-o de la Viorel, și cei din echipă nu vor să divulge acest secret. În trust se vorbește despre un proces greu, Emily va fi dată în judecată. De cealaltă parte, fosta asistentă spune însă că are dovezi pentru tot ce a spus”, susțin surse demne de încredere.

Emily Burghelea: „Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia”

“O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, Acces Direct minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea. Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza.

Acces Direct minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte. Acces Direct minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. Acces Direct minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat. Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere. De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel au fost cameramani.

La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine. Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel. Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia.

Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță… de ce, să atragi admirația publicului?”,a spus Emily Burghelea, în vlogul său, după ce a văzut declarațiile Mirelei Boureanu Vaida. scrie ciao.ro