Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6-12 iulie. Perioadă plină de schimbări pentru 3 zodii

Mariana Cojocaru îți aduce predicțiile sale pentru săptămâna 6-12 iulie, astfel încât să fii pregătit și să întâmpini cu optimism toate provocările pe care Universul ți le scoate în cale. Nu de alta, dar te așteaptă nenumărate schimbări și e foarte posibil ca unele să nu îți fie tocmai pe plac.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur nu lăsa ca evenimentele apărute parcă de nicăieri să îți strice buna dispoziție. Ce dacă te „ard” la buzunar? Nu duci lipsă de proiecte profesionale care să îți rotunjească veniturile și să acopere toate pagubele.

Gândește pozitiv, altfel riști să pici în depresie. Nici măcar pentru o despărțire dureroasă nu merită să te consumi atât de tare încât să ajungi în starea. Privește în jur, la lucrurile mărunte care te fac fericit, deși uneori nu realizezi.

Mariana Cojocaru îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 6-12 iulie

Berbec

Săptămâna aceasta va debuta sub influența Eclipsei de Lună din 5 iulie. Cum este o perioadă foarte încărcată generată de cele două Eclipse, cea Inelară de Soare din 24 iunie și aceasta, destinul tău se află în pericol sau chiar în derivă în ceea ce privește dragostea, cariera, sănătatea și familia.

Taur

Din păcate, cele două Eclipse de Lună și Soare îți vor da viața peste cap. Vei avea parte de evenimente neprevăzute care îți pot produce pagube materiale sau probleme de sănătate.

Gemeni

În această săptămână vei fi sub influența Eclipsei de Lună, care îți predă ștafeta karmică de la Rac. Ca atare, îți vor fi afectate relațiile, inclusiv cele sentimentale și de familie (compatibilitate cu impas, care poate anunța scăparea frâielor). În ceea ce privește cariera profesională, s-ar putea să scapi lucrurile de sub control. Te afli în aceste zile la o răscruce de drumuri, cu cumpene grele.

Rac

Vei avea numai bătăi de cap! Nu vei putea să găsești soluții la multitudinea de probleme neînțelese în dragoste, familie, sănătate sau carieră, toate survenite pe fondul celor două Eclipse, de Lună și Soare.

Leu

Eclipsa de Lună din Rac te debusolează complet. În această săptămână, vei resimți din plin efectele negative în ceea ce privește sănătatea, dragostea, profesia, dar și situația financiară (tranzacții, credite). Ar fi bine să dai dovadă de multă prudență! Fecioară Este posibil ca în dragoste să dai piept cu greutăți de netrecut. Nu este o săptămână propice reușitelor, te vei confrunta cu o stare de antipatie și respingere în relația de cuplu.

Balanță

Nu ești în apele tale, trăiești aceste zile în mare tensiune, ceea ce-ți blochează înțelegerea anumitor probleme și soluționarea lor. Astfel, va fi afectată negativ atât relația cu partenerii de afaceri, cât și cu partenerul de viață. Eclipsa Lunii din Rac va putea produce cumpene, dispute ori divorț.

Scorpion

În această săptămână te simți prins într-un labirint existențial în care dorești să găsești calea către lumină. Eclipsa de Lună va accentua și va pune presiune în a te determina să te înțelegi, pentru a nu avea parte de eșecuri succesive. Vizate sunt cariera, business-ul, sănătatea, relațiile parteneriale, de familie, sentimentale sau de altă natură.

Săgetător

Eclipsa de Lună te poate îngenunchea sau îți poate distruge tot ce ai construit. Cauza este în tine și tot acolo există resursele necesare pentru a corecta traiectoria de destin. Aventurier cum ești, atragi persoane complet nepotrivite în dragoste și căsătorie sau, în carieră și business. Vei vedea, că-i bai!

Capricorn

Eclipsa de Lună din Rac vine și cu un alt eveniment astral major, de care credeai că ai scăpat: revenirea lui Saturn Retrograd în domiciliu, adică în constelația ta. Astrele avertizează: ai restanțe de destin! Acestea sunt în dragoste, familie, carieră și sănătate.

Vărsător

Ai scăpat temporar de prezența lui Saturn Retrograd, dar nu scapi în această săptămână de efectul Eclipsei de Lună din 5 iulie, care se va prelungi pentru mai mult timp. Ești la o răscruce existențială, în ceea ce privește sănătatea sau cariera. În acest moment crucial ai nevoie mai mult ca oricând de suportul prietenilor și al familiei.

Pești

Pentru tine urmează vremuri tulburi. Eclipsa de Lună îți aduce o neliniște interioară ce îți poate declanșa numeroase probleme de sănătate ori în dragoste. Nici cariera nu va fi ocolită. Vei trece prin cel puțin două momente dificile în această săptămână. scrie fanatik.ro