Sfatul zilei 10 iulie 2020. Zi GREA pentru 2 zodii

Berbec

Simți nevoia să stai singur și liniștit. Nu vrei deloc să auzi de ceilalți. Închide-ți telefonul și relaxează în colțișorul pe care l-ai amenajat acasă.

Taur

Nu e treaba ta să te bagi în problemelor celor din jur. Dacă prietenii îți cer ajutorul, oferă-l cu cea mai mare încredere, altfel stai deoparte.

Gemeni

Planifici un concediu de neuitat pentru vara aceasta. Nu uita să-ți iei toate măsurile de siguranță pentru ca totul să fie ca la carte în vacanță.

Rac

Nu te lași ușor doborât de griji și probleme și mereu te ridici cu capul sus. Ai puteri miraculoase, nu știi de unde izvorăsc, însă profită de ele pentru a deveni mai puternic.

Leu

Ieși din încurcătura în care ai intrat din cauza prietenilor. Nu te mai lăsa implicat în situații din care nu știi cum să ieși. Fii mai responsabil.

Fecioară

Vârsta nu contează când te îndrăgostești. Ești topit după o persoană pe care o cunoști de foarte puțin timp. Ia-ți inima în dinți și spune-i ce simți.

Balanță

Tot ce-ți dorești este să fii liniștit. Relaxează-te departe de agitația orașului într-o stațiune unde nu sunt prea mulți turiști. Fă-ți rapid bagajele.

Scorpion

Muncește mai mult pentru planurile și ideile pe care le ai. Nimic nu pică din cer, străduiește-te și într-un final toate se vor încheia cu bine.

Săgetător

Creația și imaginația te-au cam abandonat în ultima vreme. Nu mai simți deloc imboldul de a te axa pe pasiuni. Ar fi cazul să-ți cauți un hobby nou.

Capricorn

Ești de neoprit. Adori adrenalina și experiențele noi. Nu te vei plictisi niciodată, mai ales că ai o gașcă nebună de prieteni care îți este aproape.

Vărsător

Conturează fiecare idee care-ți trece prin minte. Nu știi niciodată cum ajungi să scrii o carte. Nu acesta este visul pe care-l aveai în copilărie?

Pești

Nu toți îți sunt prieteni, vezi cui îi spui ce ai pe suflet pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta. Nu cred că vrei să-ți fie divulgate secretele.