Sfatul zilei 11 iulie 2020. VESTI BUNE pentru mai multe zodii

Berbec

Voi vă pregătiți bagajul, vă așteaptă un weekend frumos, v-ați făcut ceva rezervări sau vreți să vă faceți, ori ieșiți la un picnic. Mai aveți și ceva chestiuni de rezolvat și pentru serviciu. Numărul norocos: 9.

Taur

Plănuiți un drum mai lung, poate o plimbare în altă țară, ori vă întoarceți la muncă în străinătate. Sau primiți ceva telefoane de la cineva care este în altă țară. Seara vă întâlniți cu prietenii. Aveți grijă la finanțe, că banii se scurg. Numărul norocos: 13.

Rac

Vara asta ați stat mai mult în casă, poate și din cauza virusului, însă din toamnă vă pregătiți de concediu și astăzi stați să vă uitați după rezervări, vă faceți ceva planuri și bifați o destinație. Partenerul vă face o surpriză. Numărul norocos: 2.

Gemeni

Voi o țineți numai în vacanțe, mai ales că ați stat atâta timp izolați, ceea ce nu vă stă în caracter. Azi vă petreceți ziua cu niște prieteni, vorbiți cu familia, vă mai puneți la punct niște acte. Numărul norocos: 7.

Leu

Deși vi se pare că toate zilele sunt la fel, pe voi chiar vă așteaptă niște zile cu distracție. Trebuie să fiți mai optimist, azi este ziua în care sunteți validat pentru ce faceți atât la serviciu, cât și acasă. Karma e de partea voastră. Numărul norocos: 1.

Fecioară

Weekend-ul acesta a fost total neașteptat pentru voi, iar după o lună mai stresantă, azi chiar vă relaxați. Seara o petreceți în liniște, vizionați câteva filme, mâncați ceva lejer. Mai primiți niște telefoane. Numărul norocos: 24.

Balanță

Sfatul zilei este să fiți mai puțin încordat! Vă gândiți prea mult la serviciu, la bani, la viitor. Azi vă stresați un pic pe subiectele astea, însă ar trebui să vă relaxați, e weekend și pentru voi. Toate se vor rezolva, trebuie să aveți puțină răbdare. Numărul norocos: 8.

Scorpion

Agitație multă în casa voastră, căci vă vizitează familia sau niște prieteni. Aveți mulți copii în jur, ori animale, cert este că nu este foarte liniște la voi în case. Păstrați-vă energia și pentru seară, pentru că partenerul are planuri pentru voi.  Numărul norocos: 19.

Săgetător

Conflictele de la serviciu nu vă dau pace. Ori aveți ceva probleme cu niște apropiați. Cert este că vă simțiți nedreptățiți și pentru asta deveniți un pic mai vocali. Mai bine abandonați orice discuție și cădeți la pace, pentru că nu găsiți rezolvare. Numărul norocos: 17.

Capricorn

Primiți vești de la prieteni, de la rude. Vă contactează familia. Dar poate fi vorba și de un câștig, primiți niște bani și cineva vă anunță în legătură cu treaba asta. Sigur că așteptați acești bani, vin ca o gură de aer. Numărul norocos: 15.

Vărsător

Persoana iubită se simte neglijată, sunteți cam rece în ultima vreme, dar asta și pentru că vă focusați prea mult pe serviciu. Încercați să fiți mai prezent, la serviciu se vor rezolva lucrurile. Numărul norocos: 21.

Pești

Vouă vă stă gândul numai la vacanțe, dar nu prea aveți parte. Banii sunt o problemă, căci ați făcut gaură în buget, dar vă redresați pe parcurs. Nu mai faceți cheltuieli care nu vă avantajează. Numărul norocos: 24.