Vulpița s-a reunit cu fetița, la Blăgești! Imagini cu viața de la sat a Veronicăi, după ce a lăsat Capitala în spate

Vulpița a dat o pagină importantă în cartea vieții sale. Fix când lucrurile păreau să meargă cât mai bine, Veronica Stegaru a ales să lase în urmă opulența și succesul din Capitală și s-a întors la Blăgești, acolo unde s-a reunit și cu fiica ei.

  • Vulpița a postat o poză alături de fetița ei.
  • Veronica a făcut și vloguri din satul vasluian.

Vulpița s-a întors, în acest weekend, la Blăgești, acolo unde a fost așteptată de părinții ei și de fetița de care a stat despărțită atâta vreme.

Vulpița, alături de fiica ei la Blăgești

Cei care sunt tot timpul cu ochii pe soții Stegaru probabil că știu deja despre filmulețele pe care Vulpița le-a postat pe canalul ei de Youtube. Ca un adevărat vlogger, și-a „documentat” revenirea în satul natal, iar imaginile au ajuns online.

Într-unul dintre clipuri, Veronica le arată privitorilor cum arată satul ei îndrăgit, de la copaci și până la primărie și grădiniță.

Apoi, Vulpița a ajuns… în lanul de coceni! Îmbrăcată ca o adevărată bucureșteancă, și deloc nu ca tânăra simplă care era înainte să devină vedetă, Veronica s-a distrat puțin în fața camerei și chiar s-a distrat culegând câțiva dintre coceni.

Însă, piesa de „rezistență” a fost, cu siguranță, reuniunea cu fiica ei. În urmă cu puțin timp, Vulpița a postat o poză în care apare alături de fata ei și a lui Viorel, despre care mulți spun că ar fi fost neglijată și uitată de părinții ei. scrie spynews.ro