Veronica, în genunchi la biserică! Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului!

Ajunsă acasă la Blăgești, Veronica a făcut o vizită la biserică, acolo unde la cunoscut pe Viorel. Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! 

  • Vulpița a ajuns la biserică!
  • Pentru cine s-a rugat în fața altarului!

Veronica a ajuns în urmă cu doar câteva zile acasă la Blăgești, iar printre treburile din gospodărie, tânăra a mers și la biserică, acolo unde îl cunoscute pe soțul ei, Viorel! Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului!

Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! Veronica, în genunchi la biserică!

Veronica weekendul trecut acasă la Blăgești, după ce la finalul săptămânii trecute și-a luat rămas bun de la București. Tânăra a pășit încrezătoare în gospodăria familiei sale și a ținut să precizeze că nu își mai dorește să vină la Capitală!

Imediat ce a ajuns la părinți, aceasta a fost pusă la masă, dar a doua zi, cu noaptea-n cap, Vulpița s-a apucat de treabă. A început să spele hainele, să facă curat, dar a mers și la biserica din sat pentru a se ruga.

Locul are o mare importanță pentru Veronica, mai ales că acolo l-a cunoscut și pe soțul său, Viorel, care cânta în biserică în acel timp.

”M-am rugat pentru familie, pentru fetiță și pentru Viorel, îi va prinde bine. Acum sunt mai ușurată!”, a spus Veronica.”

Aceasta a spus mai multe rugăciuni în fața altarului și a sărutat toate icoanele din biserică, după care împreună cu mama sa au mers la cimitir acolo unde au curățat mormintele bunicilor săi. scrie spynews.ro