Noi detalii despre starea de sănătate a Andreei Esca

Celebra prezentatoare Pro TV se află în spital, după ce a fost infectată cu coronavirus.

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus, după ce a participat la o petrecere organizată fără respectarea măsurilor impuse de autorități.

Starea de sănătate a Andreei Esca este una bună

Prezentatoarea Pro TV este internată la o clinică privată, iar starea sa este una bună. Informațiile apărute în presă, potrivit cărora soțul acesteia se află în stare gravă, nu au fost confirmate. O persoană apropiată vedetei a declarat pentru huff.ro că Andreea Esca se simte bine.

„Andreea este într-o stare bună, se află într-o clinică privată și are parte de toate îngrijirile, ca orice pacient. În niciun caz nu e cineva din familie într-o stare gravă. Nici Alexandre Eram, nici altcineva, informațiile apărute nu sunt adevărate”, a spus apropiata vedetei.

Aceeași sursă a mai explicat de ce nu a fost confirmată oficial starea Andreei Esca. „Ea nu are voie să vorbească despre acest subiect în presă. Pro TV va hotărî dacă va comunica sau nu informații privind starea sa de sănătate.

Nu pot să va spun altceva. Am vrut să vă răspund la întrebări deoarece mi s-a luat de speculațiile apărute în presă. Mai multe nu pot să vă zic”, a adăugat prietena Andreei Esca.

Ce a transmis Pro TV

Huff.ro a solicitat companiei mai multe informații referitoare la starea de sănătate prezentatoarei. Pro TV a spus că nu poate oferi mai multe detalii și nu a conformat, dar nici nu a infirmat faptul că Andreea Esca ar fi infectată cu Covid-19.

Înainte că știrea să apară, Pro TV a trimis o notificare presei pentru a interzice redacțiilor să posteze articole referitoare la salariații companiei. Postul de televiziune a transmis un comunicat de presă prin care a anunțat că mai mulți salariați au fost testați pozitiv cu Covid-19.

Conform surselor cancan.ro, Andreea Esca ar fi fost contaminată în cadrul unei petreceri pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by The Sea. scrie societatea.ro