Sfârșit tragic pentru doi tineri îndrăgostiți. Mădălina și Adrian au murit intoxicați cu gaze, după ce au adormit în mașină

Doi tineri, de 16 respectiv 19 ani, au murit într-un mod tragic, după ce au adormit în mașină. Incidentul a avut

loc în comuna Secuieni, Bacău, iar victimele sunt doi îndrăgostiți care au sfârșit sufocați cu gaz.

Potrivit primelor informații, cei doi tineri au adormit în mașina trecută, în noaptea dinspre duminică spre luni, și au murit din cauza gazelor de eșapament.

Cine sunt cele două victime

Cei doi tineri sunt Mădălina, o fată de numai 16 ani, și Adrian, iubitul ei de 19 ani. Recent, venise din Italia și își schimbase mașina, cu care s-a și mândrit. Evident, nu avea de unde să știe că aceasta îi va aduce sfârșitul.

Totul a început seara trecută, atunci când cei doi amorezi s-au ascuns pe o stradă. Nu se știe exact ce s-a întâmplat în

intervalul de timp dintre noapte spre dimineață, atunci când au fost găsiți morți de angajatul unui service. Este vorba despre un service din localitate, acolo unde tânărul obișnuia să meargă des cu mașina.

Atunci când a fost găsit, autoturismul a fost găsit cu farurile aprinse la marginea comunei.

Mai avea doar câteva sute de metri până la service. Prima ipoteză este că mașina a avut o defecțiune, conform Observator.

Poliția a deschis acum o anchetă, pentru a încerca să stabilească circumstanțele în care s-au produs suspecta moarte a celor doi tineri.