Anunțul lui Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor! ”Se va amâna”

Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla cu restaurantele, asta după ce ar fi trebuit să fie deschise în această perioadă! 

  • Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor!
  • Ce se va întâmpla!

Din cauza creșterii bruște a numărului cazurilor de coronavirus, restaurantele rămân în continuare închise. Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla!

Ludovic Orban, anunțul despre redeschiderea restaurantelor!

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant în ultimele săptămâni, asta făcând ca starea de alertă să fie din nou prelungită, iar noile măsuri de relaxare să nu mai apară. Deși patronii restaurantelor sperau ca își vor pune deschide din nou porțile, iată că acest lucru nu este posibil.

„Atât timp cât nu reuşim să înregistrăm un trend descendent în ceea ce priveşte numărul de infectări, nu putem adopta alte măsuri de relaxare. Înţeleg problemele patronilor de restaurante.

Îmi pare rău că a trebuit… Noi, în planul de relaxare, aveam prevăzut pentru data de 15 iulie data de redeschidere, desigur, cu măsuri, a restaurantelor în spaţii închise. Nu s-a putut”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a ținut să mai anunțe că nu se știe cu exactitate când se vor putea redeschise, dar nici nu mai va da vreo dată estimativă în speranța patronilor! Aceasta a precizat că riscul este destul de mare!

„Se va amâna până vom reuşi să impunem un trend descendent numărului de persoane infectate”, a adăugat premierul. scrie spynews