Horoscop 21 iulie 2020. Realizari MARI pentru 3 zodii in aceasta zi

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Berbec

O rudă în vărstă are nevoie de ajutorul tău pentru a face o vizită mult-așteptată. Este esențial să ai răbdare, chiar dacă pe parcurs vor fi obstacole, pentru că această călătorie îți va aduce multe satisfacții. Vei experimenta un sentiment profund de liniște atunci când vei vedea, în ochii rudei tale, fericirea pură.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Taur

Va fi o zi fără prea mult somn pentru Tauri. După cum se întâmplă în ultima perioadă, un vecin va începe, dis-de-dimineață, să facă zgomot (poate chiar cu bormașina). În cele din urmă te hotărăști să-l confrunți, pentru că această situație nu mai poate fi tolerată. Situația ia însă o turnură neașteptată, când, din senin, te hotărăști să-i dai o mână de ajutor celui pe care, până astăzi, îl considerai un adevărat dușman. Dacă tot nu poți dormi, măcar să faci ceva util.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Gemeni

Dacă eşti nativ din Gemeni, 21 iulie e ziua perfectă, lipsită de griji. Nimeni și nimic nu te va deranja, astfel încât îți poți pune ordine în gînduri după o perioada foarte agitată. Spre seară un prieten bun reușește să te scoată din casă, la o petrecere, unde vei întâlni o persoană care-ți va face inima să sară din piept. Ești la un singur pas de a începe o nouă poveste de dragoste! Da, e chiar o zi perfectă…

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Rac

Racii sunt în bani şi fac o achiziție la care au visat de mult timp. Nu vor uita nici de persoanele apropiate, cărora le vor face cadouri preţioase. Aşadar, se vor simți cele mai fericite persoane din lume atunci când vor primi cele mai sincere aprecieri din partea familiei.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Leu

Leii vor avea tendința de a-şi bate propriile recorduri. Pentru a vă simţi cât mai încrezători în costumul de baie, orele la sală se vor dubla. Atenţie, însa! In goana după un obiectiv măreţ nu trebuie neglijată sanatatea. E recomandat să renunțați la dietele stricte în favoarea unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Fecioară

Ofertă foarte tentantă pentru Fecioare. Un fost partener al celui mai bun prieten te va copleşi cu complimente şi îţi va spune că de bună vreme e interesat/ă de tine. Mărturisirea nu te va lua prin surprindere, pentru că bănuiai ceva de mult timp, nu-i aşa? Astrele îţi recomandă însă să nu te arunci într-o poveste de dragoste cu acesta, până nu vei discuta situaţia cu prietenul/prietena ta. Va fi un dialog dificil, o discuţie foarte delicată, care te va jena.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Balanţă

Balanţele au ceva probleme în a-şi controla emoţiile. Dacă nu vei reuşi să îţi ţii în frâu impulsivitatea şi vei lăsa furia să îţi domine starea, atitudinea va atrage consecinţe, cei cu care vei intra în contact simţindu-se deranjaţi. Astrele recomandă ca, dacă nu îţi poţi controla reacţiile negative în anumite situaţii, stai deoparte. Ia-ţi un timp liber şi fă tot posibilul să îţi regăseşte echilibrul emoţional. Înainte de toate, ca un sfat eficient, încearcă să te priveşti în oglindă şi să îţi zâmbeşti. Vei vedea că ajută!

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Scorpion

Scorpionii îşi suspectează de mai multă vreme cel mai mult prieten că pune la cale ceva murdar. În curând, suspiciunile se vor adeveri şi vei afla că omul în care ai avut încredere ca într-un membru al familiei împrăştie bârfe urâte despre tine. Horoscopul vă recomandă: fiţi calmi, mai bine să aveţi acum o discuţie tranşantă cu acest om. Întrebaţi direct, privindu-l în ochi, de ce a ales să se poarte aşa. E posibil să aveţi surpriza ca răspunsul lui să fie foarte simplu: invidia!

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Săgetător

Sagetatorilor li se recomandă ca, pe 21 iulie, să petreacă cât mai mult timp departe de casă. Chiar dacă unii membri ai familiei insistă să rămâneţi acasă, parcă vă vine să vă ascultaţi instinctul şi să ieşiţi în călătorie. Aşa că e mai bine să vă convingeţi rudele că uneori e bine să trăieşti liber. Dacă nu îi convingeţi, e timpul să vă gândiţi să vă distraţi singur.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Capricorn

În această zi, Capricornii se vor decide să dea un restart la relaţia lor amoroasă, simt că este nevoia de un nou început. Această idee va fi pe deplin şi de persoana iubită, la fel de conştientă că relaţia voastră are nevoie de un impuls, ca să iasă din rutină. Împreună, veţi merge să petreceţi un moment romantic. Poate vă condimentaţi ambientul cu şampanie, flori, lumânări. E un prim pas timid care vă va ajuta să vă revitalizaţi relaţia, făcând-o mai pasională.

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Vărsător

Pentru Vărsători, ar putea să nu fie o zi tocmai bună. Trebuie să vă controlaţi, altfel, s-ar putea să deveniţi o companie greu de suportat pentru cei din jurul vostru. Din motive multiple, e posibil să aveţi o stare nervoasă, care v-ar putea arunca în aer chiar şi relaţia cu cel mai bun prieten ori cea mai apropiată rudă. Horoscopul vă recomandă să vă măsuraţi bine acţiunile şi cuvintele, aşa veţi reuşi să evitaţi orice conflict. Iar în caz că va izbucni o ceartă, cel mai bine e să vă cereţi rapid scuze şi aşa veţi aplana situaţia!

Horoscopul zilei de 21 iulie 2020. Peşti

Peştii ar putea prinde gustul cumpărăturilor: s-ar putea să vrea să-şi înnoiască garderoba cu ceva haine şi încălţări de firmă. Mare atenţie însă, nu exageraţi cu această sesiune de shopping, ca să nu scăpaţi de sub control cheltuielile. Ba mai mult, fiţi atenţi şi la ce cumpăraţi, e bine să vă uitaţi bine la etichetă, ca să nu regretaţi apoi că aţi achiziţionat ceva ce nu e de calitate.