Spitalul Județean Ilfov va deveni unitate-COVID-19. Pacienții au început deja să fie transferați

După creșterea numărului de noi cazuri de îmbolnăvire, autoritățile au luat decizia ca Spitalul Județean Ilfov va deveni unitate-COVID-19. Pacienții internați deja au început să fie transferați.

  • Spitalul Județean Ilfov va deveni unitate-COVID-19.
  • Pacienții au început deja să fie transferați.
  • Ministerul Sănătății caută soluții după creșterea cazurilor.

În urma creșterii numărului noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul ucigaș din China, Ministerul Sănătății a luat decizia ca unul dintre cele mai mari spitale din Capitală, din Sectorul 3, Spitalul Județean Ilfov, să fie transformat în unitate-COVID-19.

Astfel, această unitate medicală va fi golită urgent, pentru a face loc persoanelor infectate cu noul coronavirus, tot mai multe la număr.

Pentru că în Capitală se pune cea mai mare presiune pe sistemul medical, aici fiind foarte multe cazuri de îmbolvire, dar aducându-se și persoanele în stare critică, ministerul Sănătății încearcă să găsească soluții, dedicând astfel cele 600 de locuri persoanelor infectate.

Spitalul Județean Ilfov va deveni unitate-COVID-19

“Spitalul Județean Ilfov se transformă în spital suport pentru a trata pacienții infectați cu COVID-19. Alegerea Spitalului Județean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calității oamenilor care muncesc aici, a profesonalismului lor, dar și a faptului că investițiile pe care le-am făcut, au dat rezultate. Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situația de a lupta cu boala. Să avem sănătate!”, a scris președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, joi, pe pagina sa de Facebook.

Pentru că în scurt timp va deveni unitate-COVID, autoritățile au început deja să golească spitalul, însă acum trebuie să rezolve și problema transferului, căci mulți pacineți au nevoie de tratament de specialitate. scrie spynews.ro