Tatăl Denisăi Răducu, devastat de durere la trei ani de la moartea artistei: ”Nu va dispărea niciodată din sufletul meu”

Tatăl Denisăi Răducu, devastat de durere la trei ani de la moartea artistei! Ce dezvăluiri a făcut Emilian Răducu?

  • Tatăl Denisăi Răducu, devastat de durere la trei ani de la moartea artistei!
  • Ce dezvăluiri a făcut Emilian Răducu?

În urmă cu două zile s-au împlinit trei ani de când Denisa Răducu nu mai este printre noi. Artista s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, după o luptă grea cu boala. Vestea morții ei a provocat tristețe în sufletul tuturor,

dar mai ales, în cel al familiei, care a sperat până în ultima clipă că manelista își va reveni.

Tatăl Denisăi Răducu, devastat de durere la trei ani de la moartea artistei

Deși au trecut trei ani de la moartea artistei, Emilian Răducu nu poate trece peste. Tatăl este devastat de durere și susține că Denisa va fi mereu în sufletul lui, la fel ca și durerea provocată de pierderea ei.

”Durerea din sufletul meu şi al familiei mele nu va dispărea niciodată. Tot ce am făcut pentru ea a fost cu suflet, că e fata mea, fetiţa mea… Nu am întins mâna la nimeni”, a declarat Emilian Răducu pentru click.ro.

”Am refăcut mormântul”

Cât despre ce a rămas în urma fiicei sale, tatăl susține că nu va vinde absolut nimic. În plus, Emilian Răducu a refăcut mormântul Denisei,

care a ars la începutul acestui an. Merge foarte des la cimitir și are grijă ca totul să fie impecabil.

”Nu se va vinde munca fetei mele, Denisa. Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt, dacă i-am putut ajuta am făcut-o. Cu cea mai mare plăcere.

Am refăcut mormântul, e totul curat, în ordine. Este aşa cum trebuie”, a adăugat el. scrie spynews.ro