Mara Bănică, al doilea test pentru coronavirus: „Am trecut prin emoții mari”

Mara Bănică s-a testat pentru coronavirus, și nu doar o singură dată. Este a doua oară când jurnalista merge să vadă dacă ar sau nu COVID, având în vedere că a fost contact direct al unei persoane infectate.

  • Mara Bănică s-a testat a doua oară, pentru coronavirus.
  • Jurnalista a vorbit despre cei care critică DSP-urile mult prea aspru.

Anunțul a fost făcut chiar de către Mara Bănică, pe contul ei de socializare. Jurnalista a povestit prin ce a trecut, menționând și faptul că a primit deja rezultatul și celui de-al doilea test: negativ.

Mara Bănică, al doilea test pentru coronavirus

Mara Bănică poate răsufla liniștită, având în vedere că și al doilea ei test pentru coronavirus a ieșit negativ. Însă, experiența testării în sine nu a fost deloc una plăcută, acest lucru fiind relatat chiar de ea.

„Am trecut, zilele astea, prin emoții mari. A picat prima colega, apoi a doua, apoi simptome pe care ni se părea ca le avem cu toții”, scrie Mara, în deschiderea postării.

„Decid, fiind contact direct al cuiva deja infectat, să sun la DSP. A fost un test al răbdării. Trei ore de apeluri la care nu răspundea nimeni.

Mail. Apoi mailuri. Vreo trei. La un moment dat, răspunde cineva la telefon, spre seară. Nici nu mai știu la ce sector al Bucureștiului, sunam, pe rând, la toate. Târziu în noapte, ne-au testat acasă”, mai spune jurnalista.

În continuare, jurnalista a vorbit despre cei de la DSP, spunând că oamenii sunt puțini și foarte greu încercați în această perioadă, fiind chiar aspru criticați și pe nedrept.

„DSP-ul lucrează cu angajații reduși la 60% din capacitate, pentru că-și dau demisiile pe capete. DSP -ul nu are oameni care să răspundă la telefoane. DSP ul este îngropat în hârtii, hârtiuțe, avize, răspunsuri

și statistici pe care trebuie să le facă zilnic pentru mii și mii de oameni. Pentru o întreagă Românie. Și n-au cum. De aceea vin și zic.. testul Covid este testul răbdării absolute”, mai spune jurnalista. scrie spynews.ro