Sfatul zilei 31 iulie 2020. Zodia care primeste o VESTE MINUNATA

Berbec

Ești haotic și nu știi ce decizii să iei legat de viitor. Este timpul să-ți pui ordine în gânduri, altfel viața ta va fi guvernată de o avalanșă de haos.

Taur

Oricât de mult ai vrea să pleci la mare trebuie să te gândești dacă ai bani suficienți pentru această distracție. S-ar putea să spui pas anul acesta la vacanță.

Gemeni

S-au adunat cam multe facturi și datorii în ultima vreme. Dă rapid din ele, în caz contrar s-ar putea să te trezești că nu mai ai apă caldă sau lumină.

Rac

Ai ceva economii puse deoparte. Nu este o zi potrivită pentru investiții, ar fi bine să lași acest plan pentru perioada următoare. Nu este nicio grabă.

Leu

Aștepți cu nerăbdare zilele libere să te relaxezi în compania prietenilor. Ieși în oraș, la o plimbare prin parc sau pur și simplu stai la taclale pe terasă.

Fecioară

Bagajele sunt deja făcute pentru călătorie. Ești atât de entuziasmat încât abia aștepți să pleci de la birou, să te urci în mașină și să evadezi din cotidian.

Balanță

Relația de cuplu a început să scârțâie. Dacă nu faci nimic în acest sens partenerul de viață va pune punct. Chiar vrei să fii din nou singur?

Scorpion

Orice este posibil, trebuie doar să-ți dorești. Fii mai optimist și încearcă să vezi partea plină a paharului. Viața este frumoasă și merită trăită la maxim.

Săgetător

Vrei să le faci pe toate, dar din păcate nu ai nici timp, nici energie. Renunță la unele planuri, este și mâine o zi. Nu trebuie să te epuizezi la maxim.

Capricorn

Bazează-te pe intuiție, nu pe sfaturile pe care le auzi în jur. A venit momentul să ai mai multă încredere în tine și să te lași condus de rațiune.

Vărsător

Veste sau cadou neașteptat din partea unui membru din familie pe care l-ai ajutat cu un proiect sau cu un examen. Bucură-te de acest eveniment.

Pești

Întâlnire cu o persoană deosebită care te cucerește de la prima vedere. Ai stat destul singur, începe o nouă relație în care să te simți iubit cu adevărat.