Familia fratelui lui Florin Salam, în lacrimi în fața spitalului! Atac dur la adresa medicului Streinu-Cercel: ”Ne-a zis: <<Și ce dacă i-au cedat rinichii?>>”

Familia fratelui lui Florin Salam, în lacrimi în fața spitalului! Atac dur la adresa medicului Streinu-Cercel! Ce declarații șocante face sora manelistului?

  • Familia fratelui lui Florin Salam, în lacrimi în fața spitalului!
  • Atac dur la adresa medicului Streinu-Cercel!
  • Ce declarații șocante face sora manelistului?

Familia fratelui lui Florin Salam a ajuns la capătul puterilor! Artistul nu știe ce să mai facă pentru a-și ajuta fratele!

Este disperat și singura dorință este ca medicii să-i comunice totul despre starea fratelui său. Celebrul manelist susține că se teme și că într-o astfel de situație se gândește la ce-i mai rău!

Familia fratelui lui Florin Salam, în lacrimi în fața spitalului

”Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un

om pe picioare aici și să ți-l iei… ferească Dumnezeu. Vrem să ne ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu”, a declarat Florin Salam.

Atac dur la adresa medicului Streinu-Cercel

Sora manelistului a făcut declarații șocante la adresa medicului Adrian Streinu-Cercel. Femeia susține că profesorului nu i-a

păsat deloc de starea fratelui său și că i-a tratat cu indiferență. În plus, le-a zis că, în cazul în care nu-i mai funcționează rinichii, nu mai au ce face și că… asta este!

”Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva,

ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați.

I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?”

Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru”, a povestit sora manelistului. scrie spynews.ro