Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui

BERBEC

Sentimental, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. În acest weekend odihneşte-te, relaxează-te, poate distrează-te puţin şi lasă confesiunile pe mai târziu. Cam tot ce iti propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt. Sâmbătă este Sf. Maria, nu uita!

Stelele avantajeaza in mod special activităţile legate de domeniile: social şi amor. Nu că domeniile respective ar fi foarte bănoase, dar sunt… sensibile!  Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Deci, weekendul este favorabil lucrurilor importante în domeniul social, în cel personal.

TAUR

Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti în acest weekend. Nu promite, la rândul tău, nimic! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale in cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă la un

Leu care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, o onomastică de Sf.Maria, sau la un eveniment public. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI

Utilizează orele de lumină pentru treburile de weekend. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Sâmbătă aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi

asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. Mai bine nu faci curățenie pentru că este Sf.Maria.  De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul spectacolelor si vizitelor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui

RAC

O zi de sâmbătă bună pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la spectacol. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place! Pe total, o zi plăcută de toamnă! Sâmbată, este o zi placuta care se poate termina intr-o petrecere, doar este Sf.Maria. Duminică,

poţi să ai un drum scurt, dar cu profit.  Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

LEU

În acest weekend eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită discuţiile în familie, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Zâmbeşte şi nu da replica imediat! Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, cu Soarele și Mercur în zodie, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune

şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Atenție, este Sf.Maria nu uita să feliciți pe cine trebuie. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică.

FECIOARA

O zi de sâmbătă favorabilă, în special la cumpărăturile săptămânale. Ocupă-te de programul tau obişnuit de weekend, şi stelele spun ca totul o sa fie bine, doar este Sf.Maria! Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult,

ori când ajungi acasă, nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui

BALANŢA

Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie și onomastica celor de Sf.Maria. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat! Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi

nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă, sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti duminică. Nu promite, la rândul tău, nimic!

SCORPION

Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în acest weekend poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul! În această perioadă  este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. 

Evită orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul, dacă nu ai stabilit din timp, cine, ce face.  Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta, sau măcar la un nou hobby – aşa, pur teoretic.

SĂGETĂTOR

Zi de cumpărături săptămânale. Normal, este sâmbătă, dar este și Sf.Maria. O zi interesantă, ca multe alte zi de sâmbătă. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai! Perioada îţi este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii amoroase.

Mari iubitori de natură, Săgetătorii probabil că vor alege să se topească de căldură, undeva în mijlocul naturii. Ceea ce nu ştiu centaurii este că natura nu este deloc “mamă” şi că planeta aceasta, este, în general, un loc ostil. Natura este indiferentă, oamenii scornesc poveştile!

Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui

CAPRICORN

Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în acest weekend. Nu te risipi, nu risca în relaţii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Cu ceva  planete binevoitoare şi permanentul Pluton în zodie (plutocratule!) ba și Jupiter și Saturn, în domiciliu, toate planetele retrograde, ei bine, aceasta configuratie face

ca perioda în discuţie să fie benefică. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Capricorn este în creştere – în special sâmbătă, de Sf.Maria.  Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.  Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, “rădăcinilor” – te poți simţi foarte bine in compania lor!  Un weekend obositoar, dar foarte plăcut, până la urmă.

VĂRSĂTOR

Viaţa ta sentimentală nu este suficient de intensă pe cât ai dori. Conjunctura astrologică indică un timp favorabil lămuririi unor relaţii sentimentale… călduţe. Ori la bal, ori la spital! Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta şi sâmbăta aceasta. Stelele şi vremea dar şi vremurile,

puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine  aspectate. Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape niciun efort.

PEŞTI

În acest weekend ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi. Sâmbătă dimineaţa se declanşează o mică criză, poate ai uitat să cumperi cafea… sau ai uitat de cadourile de Sf.Maria!

Perioada îţi este favorabilă. Sâmbătă, conjunctura  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informație neașteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.  Duminică poţi să fi la o petrecere de Sf.Maria, sau la o aniversare.

Horoscop de weekend, 15-16 august. O zodie obține mereu ce vrea! E timpul deciziilor. Nu te mai confesa nimanui scrie capital.ro