Sfatul zilei 21 august 2020. Decizie grea in aceasta zi pentru o zodie

Berbec

Faci tot posibilul să îți rotunjești veniturile, dar nu uita că totul are un preț. Mai bine renunți la planul care îți trece prin minte până nu pui în pericol relația cu o persoană extrem de importantă pentru tine.

Taur

O călătorie neprevăzută îți dă planurile peste cap, dar încearcă să fii optimist. Ia-o ca pe o vacanță și vei vedea că nici nu vei simți cum trece. Te poți distra în orice condiții, trebuie doar să privești atent în jurul tău.

Gemeni

Norocul îți surâde și cunoști persoana care te va face fericit pentru tot restul vieții. Ține doar de tine să faci primul pas când îți iese în cale.

Rac

Ești în fața unei decizii importante, așa că trebuie să te gândești bine ce poți face pe mai departe. Nu te mai gândi la vacanță momentan. Amână până rezolvi această problemă stringentă.

Leu

Îți faci bagajul și visezi cu ochii deschiși la ziua în care vei pleca într-o binemeritată vacanță. Nu e deloc departe, ba chiar putem spune că bate la ușă.

Fecioară

Evită cearta cu partenerul de viață, chiar dacă îți face reproșuri și ai tendința să îi răspunzi cu aceeași monedă. S-ar putea să se termine rău dacă nu încerci să aplanezi lucrurile cât mai repede cu putință.

Balanță

Începi ziua cu bună dispoziție și nu e de mirare, în condițiile în care te pregătești de vacanță. O meriți din plin, la cât ai muncit în ultima perioadă.

Scorpion

Un prieten te sfătuiește să nu mai întârzii cu plata facturilor, dar întorci vorbele lui pe toate părțile și ai senzația că îți face reproșuri.

Săgetător

Colaborezi foarte bine cu cei din jur și astfel te apropii cu un pas de obiectivul tău: să te faci remarcat în societate. Ești foarte ambițios, dar încearcă să nu aluneci într-o obsesie, pentru că situația se poate înrăutăți.

Capricorn

Ești inspirat și trebuie să profiți din plin, mai ales dacă ai de gând să te implici în afaceri. Nu lăsa pe nimeni să își impună ideile când știi sigur că ale tale se vor dovedi geniale.

Vărsător

O veste mai puțin bună te face irascibil și arunci cu vorbe grele în toți cei din jur. Oricât de răbdătoare ar fi, persoana iubită amenință cu despărțirea, așa că încearcă să aplanezi conflictul.

Pești

Ai idei bune și atragi invidia unor colegi de muncă. Nu le da atenție, urmează-ți drumul, pentru că e cea mai puternică armă pe care o poți folosi împotriva lor. Ignoră-i și vor înceta să mai bage strâmbe.