Sfatul zilei 30 august 2020. Mare atentie in aceasta zi

Sfatul zilei de 30 august 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu ai prea multe opțiuni la dispoziție pentru a rezolva acea problemă sentimentală, așa că ar fi bine să tai răul de la rădăcină cât mai repede posibil. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Bucură-te de momentele frumoase alături de cei dragi, de aceste ultime clipe însorite de vară. Numărul norocos: 5.

Gemeni: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu cei vârstnici și încearcă să fii un pic mai empatic. Numărul norocos: 1.

Rac: Nu te mai plânge de lucrurile care nu-ți ies, ci încearcă mai mult. A sta pe margine și a te lamenta nu e cea mai bună soluție. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Vorbește mai frumos cu oamenii din jurul tău, dacă vrei să te respecte. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Este momentul să revii cu picioarele pe pământ și să te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Gândește-te un pic mai mult la tine. Numărul norocos: 8.

Scorpionii trebuie să fie mai maleabili, Vărsătorii să respecte regulile

Balanță: Dacă nu te potrivești anturajului, atunci îndepărtează-te de cercul toxic în care te-ai băgat. Numărul norocos: 3.

Scorpion: Fii mai maleabil cu persoanele din jurul tău și lasă încăpățânarea de a avea mereu ultimul cuvânt. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Duci o luptă cu tine însuți și ajungi la niște concluzii bune. Fii în continuare încrezător în propria ta șansă. Numărul norocos: 10.

Capricorn: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, spune proverbul. Ți se aplică perfect, mai ales că în ultima vreme ai dat-o pe trândăveală. Numărul norocos al zilei: 4.

Vărsător: Regulile pot fi încălcate doar dacă există o cauză nobilă la mijloc. Nu o face pe rebelul inutil. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești: Spune ce ai pe suflet într-un mod în care ceilalți să poată empatiza cu tine. Nu o face acuzator, nu te victimiza și nu căuta vinovați pentru propriile tale greșeli. Numărul norocos: 33.