Sfatul zilei 2 septembrie 2020. Zodia care primeste in DAR un cadou minunat

Berbec

Pentru Berbeci, sfatul zilei de miercuri, pe 2 septembrie 2020, dar și pentru întreaga lună septembrie, este să-și mențină calmul și diplomația. Nu trebuie să își piardă optimismul, însă, nici să dispere.

Taur

Taurii au nevoie de mai mult echilibru, în viața lor. De aceea o persoană foarte specială i-ar putea ajute să și-l recapete.

Gemeni

Gemenii se simt plini de energie și ar putea lua viața de la capăt cu noi forțe. Au nevoie de o perioadă în care să poată medita la acele aspecte care îi deranjează sau nemulțumesc.

Rac

Racii au de gând să își facă dreptate și vor putea ajunge chiar și-n instanța de judecată. Vor să recapete fie bunuri, terenuri sau proprietăți ce le aparțineau cândva, atât lor cât sau familiei.

Leu

Leii au de gând să onoreze toate invitațiile primite, în septembrie. Ar putea pleca într-o călătorie și se vor revedea cu o persoană foarte dragă din viața lor.

Fecioară

Fecioarele se simt puse pe șotii, dar și pe fapte romantice. Se pot implica într-o relație amoroasă pe termen lung, dacă există dorința din partea celuilalt.

Balanță

Balanțele aruncă un ochi în viitor și constată că au de pus la punct câteva obiective tot mai clare. Trebuie să se concentreze pe lucrurile pe care și le doresc cu adevărat de la viață.

Scorpion

Scorpionii se simt deranjați de faptul că nu au încă soluția clară prin care să își sporească veniturile. Vor avea parte însă de o întâlnire unică, ce le va aduce toate răspunsurile la întrebările lor arzătoare.

Săgetător

Săgetătorii se simt în forță și au parte de un început de lună bănăs. Trebuie să aibă ceva mai multă băgare de seamă la cheltuielile neprevăzute, pe care le pot întâmpina.

Capricorn

Capricornii au de gând să dea dovadă de implicare totală. Acești nativi se pregătesc să devină părinți, de aceea renovările pentru camera bebelușului ar putea fi în toi.

Vărsător

În rândul celor născuți în zodia Vărsător se dă o luptă acerbă. Ar putea avea de dat dovadă de mai multă responsabilitate la job, însă ce îi preocupă cu adevărat este o achiziție de mare preț.

Pești

Peștii se simt în forță și primesc foarte multe propuneri de locuri de muncă. Vor fi mai solicitați ca de obicei, deci nu trebuie să uite să se și odihnească.