Gabriela Cristea, mesaj sfâșietor pentru Adelina Pestrițu. Fosta prezentatoare TV trage un semnal de alarmă

Fosta prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a rămas profund impresionată de drama prin care trece Adelina Pestrițu. Gabriela i-a transmis un mesaj emoționant prietenei sale.

Gabriela Cristea a postat un mesaj emoționant pe contul său de socializare, pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a fost șocată să afle că prietena ei a contractat noul virus.

Cu acest prilej, Gabriela trage un semnal de alarmă și le spune urmăritorilor săi să se protejeze și să poarte masca. Ea îi transmite Adelinei să se vindece cât mai repede.

 „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului.

Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimantă doar pentru nu știam că suntem capabili de ele.

Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia este, de fapt, la îndemâna noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine.
@adelina.pestritu, sanatate multa!”
, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Adelina Pestrițu este infectată cu noul coronavirus

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu Covid-19 într-un video realizat pe Instagram.

Vizibil afectată, vedeta abia și-a ținut lacrimile în frâu. Ea a spus că nu mai are gust și miros, dar că se simte bine și așteaptă să fie internată.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că a contractat virusul după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este pozitivă.

Primele simptome pe care le-a experimentat au fost pierderea gustului și a mirosului. scrie wowbiz.ro