Alexandra, fiica Vivianei, primele declaratii despre Cornel Gales. Totul despre ce s-a intamplat in Spania

Viviana, de cum a aflat de accidentul cumplit al lui Cornel Gales, a plecat spre Spania, spre Valencia, pentru a se

ocupa de toate cele necesare pentru repatrierea trupului neinsufletit. Doar ca nu a plecat singura, ci alaturi de fiica ei, Alexandra, si de logodnicul acesteia.

In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Alexandra, Sasha pentru cei apropiati, a tinut sa lamureasca lucruruile cu privire la ce s-a petrecut cu Cornel Gales din ziua accidentului pana in momentul repatrierii lui.

”In primul si in primul rand, mama nu l-a vazut la morga. Nefiind ruda, el nu putea fi luat de acolo decat de o ruda primara.

Repatrierea se face prin firma de pompe funebre, mama nu putea sa intervina absolut deloc. Mama a reusit insa sa il vada pentru ca, la insistentele ei, l-au descoperit cateva minute,

dupa ce a fost imbracat de firma de pompe funebre. In niciun caz nu l-a vazut dezbracat sau alte asemenea bazaconii.

Fata lui era reconstruita, el era imbracat in hainele in care urmeaza sa fie inmormantat”, ne-a explicat Sasha, fiica Vivianei.

Mai mult decat atat, ea ne-a explicat si circumstantele producerii accidentului. ”El nu era la volan, statea in spate, pe mijloc si a zburat prin panorama si nimeni altcineva nu a fost ranit,

nu e vorba, asa cum a aparut in presa, de cineva care sa fie in coma, sau altceva. (…) Pe data de 1 decembrie am aflat noi ca a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei…

El se reintorcea de la restaurant cand s-a produs accidentul, iar explicatia pentru prezenta lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simpla. In momemntul in care Politia a sunat suspectul,

adica cel care conducea masina li s-a raspuns ca pe el nu il intereseaza si ca el nu poate sa ii ajute cu detalii si ca cel mai bine ar

fi sa caute politistii la el in agenda. Atunci politistii au intrat in agenda lui telefonica si prin mesajele lui, iar asta este singura explicatie, e chiar una logica”, a mai explicat Sasha.

”Cornel Gales va fi adus cu avionul, in sicriu sudat”

In alta ordine de idei, Sasha, fiica Vivianei, ne-a explicat si cum se face repatrierea trupului neinsufletit al lui Cornel Gales.

”Va fi adus cu avionul, nu exista alta modalitate, cel putin din Spania. Cornel Gales va fi adus cu avionul, in sicriu sudat. Repatrierea lui Cornel a fost facuta pe numele mamei mele.

O ruda de gradul I ar fi fost nevoie pentru a identifica lucrurile pe care le avea asupra lui in momentul accidentului. Noi am incercat sa o gasim pe fata lui, dar nu am putut vorbi cu ea. Apoi nu ne-a mai cautat… Daca voia sa dea de mama, nu era greu, sigur a aflat ca el a murit…

Prietenii lui, care spuneau ca fac nu stiu ce cheta, nu ne-au contactat, sunau doar ca sa mai afle tot felul de informatii…

Oricum, va pot spune ca, mama, cand a aflat ce s-a intamplat cu Cornel Gales, era in stare de soc. M-a luat pe mine si pe logodnicul meu si am plecat de urgenta in Spania, cu escala la Londra…”, spune Sasha.

Probleme cu inmormantarea lui Cornel Gales

Conform declaratiilor fiicei Vivianei, fosta iubita a lui Cornels Gales, la prima vedere, dupa repatriere, totul ar fi fost simplu. Doar ca lucrurile s-au complicat brusc…

”Initial, voiam sa facem inmormantarea miercuri, pe 11, dar, pentru ca nu stiam cat dureaza pregatirile, am stabilit sa o facem pe 12. Mama a dorit ca o noapte, asa cum e crestineste, sa o petreaca la capela. Mama a platit absolut tot… Ca sa fie clar!

Inmormantarea va fi joi si noi ne dorim foarte tare sa fie langa Ileana, dar acum sa vedem si daca vom reusi pentru ca trebuie sa gasim actul de proprietate al mormantului.

Nu stiu daca mami a reusit deja sa faca rost de el, dar speram sa se rezolve si, as zice eu, se va rezolva. In apartamentul din Valencia nu este actul si va pot confirma cu siguranta asta, mai ales ca noi am fost primele persoane care am intrat acolo.

Si va mai pot spune ca nu a existat niciun bilet de adio, nici o alta asemenea poveste… Mai mult, dupa cum am spus, i-a fost reconstruita fata, dar tot este greu sa mai fie recunoscut,

mai ales ca, oricate eforturi s-au facut, sunt lucruri care lipsesc de acolo” , ne-a mai spus Sasha, cea care, alaturi de Viviana, s-a ocupat de tot ce a fost nevoie pentru aducerea in tara a lui Cornel Gales.

Nota Redactiei: Luni seara am fost informati ca Viviana a reusit sa gaseasca actul de proprietate al locului de veci in care va fi inmormantat Cornel Gales.

Cornel Gales a murit intr-un accident de masina, in Spania

Ziua de 30 noiembrie a fost cea in care Cornel Gales a incetat din viata intr-un cumplit accident de circulatie. Vestea ca acesta a murit intr-un accident de masina, intr-un orasel de langa Valencia, i-a luat pe toti prin surprindere, de tragedie aflandu-se abia a doua zi, pe 1 decembrie, iar incertitudinea producerii tragediei a durat cateva ore, pana cand, intr-un final, au venit tristele confirmari.

„Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeu sa il odihneasca…”, ne-a spus, duminica seara, Viviana, vestea trista ca a murit Cornel Gales fiind astfel devenita realitate.