Cutremur în România! În ce zonă s-a produs seismul!

România a mai avut parte de încă un cutremur noaptea trecută. Iată zonă în care s-a produs seismul! 

  • Cutremur în România!
  • Seismul a avut o magnitudine de 2,4 grade!

Imediat după miezul nopții, țara noastră a fost din nou lovită de cutremur. Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs!

Cutremur în România. În ce zonă s-a produs!

Imediat după miezul nopții, România a fost lovită din nou de un cutremur care de data aceasta a avut loc într-o zonă neobișnuită pentru țara noastră.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltate pentru Fizica Pământulului, seismul a avut loc în zona Banat, Timiș, la ora 00:32 având o magnitudine de 2,4 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs la 3 kilometri adâncime și a avut loc în apropierea următoarelor orașe: 42km S de Timișoara, 85km NE de Belgrade, 86km NE de Zemun, 90km S de Arad, 107km E de Novi Sad, 127km SE de Szeged, 194km S de Oradea, 234km N de Nis, 235km V de Sibiu, 236km NV de Craiova.

Gheorghe Mărmureanu, anunț important despre un seism puternic

Gheorghe Mărmureanu, unul dintre cei mai importanți seismologi români a anunțat că România nu va fi afectată de niciun cutremur mare în următoarele aproape două decenii.

”În România nu poate fi vorba de un cutremur puternic la acest moment pentru cel puțin următorii 15-20 de ani”, a declarat Gheorghe Mărmureanu, în direct la România TV. scrie spynews