BANCUL ZILEI | „UN TIP BINE ÎNTÂLNEȘTE O TIPĂ BUNĂ ȘI VREA S-O IA DE NEVASTĂ PE LOC”. CONTINUAREA E HILARĂ

Așa cum bine vă spuneam și zilele trecute, cele mai amuzante bancuri sunt cele cu cupluri.

Bancul zile de astăzi este cum nu se poate mai haios și vă garantăm că veți avea parte de o porție copioasă de râs.

Bancul zilei de astăzi este tot despre cupluri. Ei bine, vă facem o scurtă introducere: ce se întâmplă atunci când doi oameni decid să fie împreună, însă nu știu nimic unul de celălalt? Haideți să aflăm.

Cel mai amuzant banc cu și despre cupluri

Așa cum vă spuneam, astăzi v-am pregătit un banc extrem de amuzant, care îi are drept protagoniști

pe doi oameni aflați la începutul relației.„Un tip bine întâlnește o tipă bună și vrea s-o ia de nevastă pe loc, orbit de frumusețea ei.

– „Dar nu știm nimic unul despre celălalt „, spune ea.

– „Dar nu-i nimic, aflăm pe parcurs, ne descoperim încetul cu încetul”, o liniștește el.Asa că ea a acceptat, s-au căsătorit și au plecat în luna de miere la mare.Într-o dimineață, pe când erau la plajă pe marginea piscinei,

el se ridică de pe șezlong, se cațără la trambulina de 10 metri și execută o săritură șurub cu 2 întoarceri la 90 de grade și o rotație completă,

apoi o intrare perfectă în apă la aterizare. Dupa încă vreo câteva demonstrații, se întoarce înapoi pe șezlong ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

– „Ai fost incredibil, iubitule!”, il întâmpină ea, încă surprinsă de reprezentație.– „Am fost campion olimpic la sărituri.

Vezi, ți-am spus că ne vom cunoaște, încetul cu încetul.”Ea se ridică de pe șezlong, intră în piscină și începe să înoate.

După 50 de lungimi de bazin, fără pauză, se întoarce înapoi pe șezlong, nearătând nici cel mai mic semn de oboseală.

– „Ooo, incredibil, te pomenești că si tu ai fost campioană la vreo probă de rezistență la înot?”– „Nu”, spune ea, „am fost prostituată la Brăila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunării…”” scrie cancan.ro