Fiica cea mare a femeii din București care și-a snopit în bătaie fetița de 4 ani, declarații șocante! Nicoleta a fugit de acasă, sătulă de chinuri: „Avea o gaură în cap”

Detalii șocante ies la iveală în cazul mamei din București care și-a snopit în bătaie fetița de doar 4 anișori. Nicoleta, fiica cea mare a femeii, a fugit de acasă împreună cu o altă soră, fiind sătule de chinuri. Adolescenta a făcut declarații șocante despre violențele aplicate de cea care i-a dat naștere!

  • Fiica cea mare a femeii din București care și-a snopit în bătaie fetița de 4 ani, declarații șocante!
  • Nicoleta a fugit de acasă, sătulă de chinuri!

În urmă cu puțin timp, în mediul virtual a apărut un clip video de-a dreptul înfiorător. În imagini se poate vedea clar cum o mamă își bate cu cruzime fiica de doar 4 anișori. Nicoleta, fiica cea mare a femeii, a venit astăzi în platoul „Acces Direct” și a povestit că atât ea, cât și celelalte surori au fost supuse acelorași chinuri.

Fiica cea mare a femeii din București care și-a snopit în bătaie fetița de 4 ani a făcut declarații șocante

Nicoleta a declarat că nu este singura oară când mama ei este violentă cu sora mai mică, de 4 ani. Conform spuselor tinerei, anul trecut a văzut-o pe cea mică cu capul spart. Rana a fost atât de mare, încât toți oamenii au observat că fetița avea o gaură la nivelul craniului.

„Anul trecut și-a spart capul. Avea o gaură în cap. Am fost la Poliție și mi-a zis că nu e treaba mea și să îl las pe taică-su să își facă treaba. Oriunde apelam îmi zicea că nu puteam să fac nimic”, a spus Nicoleta la „Acces Direct”.

Nicoleta a fugit de acasă împreună cu o soră mai mică, sătule de chinuri

În continuare, adolescenta a povestit că a fugit de acasă împreună cu Florina, o altă soră, fiind sătule de chinuri. Chiar dacă Nicoleta a fost crescută de bunici, nici ea nu a dus o viață lipsită de bătăi, deoarece și bunica ei era violentă. În momentul în care Florina a venit plină de vânătăi la ea, fata cea mare a decis să fugă împreună cu ea de acasă, apelând la Protecția Copilului.

„Când aveam eu 15 ani a fugit de acasă (n.r. Florina). A venit la mine la bunica. Avea vânătăi peste tot, plângea, nu putea să doarmă. (…) Ne-a sunat odată mama și a avut ideea de a merge la Protecția Copilului și de acolo ne-a luat o doamnă și ne-a dus la bunica. M-a bătut iar bunica, apoi de dimineață am ajuns la Protecția Copilului, apoi la un centru de urgență și apoi la un centru din Giulești”, a mai spus fata. scrie spynews.ro