Doliu în lumea muzicii populare. O cântăreață s-a stins din viață la doar 23 de ani

Daniela Cușnir, o tânără cântăreață de muzică populară din Suceava, s-a stins din viață la vârsta de numai 23 ani într-un tragic accident rutier care s-a petrecut luni dimineața, 14 septembrie. Solista se afla în față, pe scaunul din dreapta.

Artista se întorcea de la un eveniment susținut la Vatra Dornei când șoferul a adormit la volan. 

Evenimentul rutier s-a petrecut raza localității Dărmănești din județul Bacău, impactul fiind fatal pentru tânăra cântăreață care a murit pe loc.

Primele informații arată că, persoana aflată la volanul autoturismului este un tânăr de 19 ani. Mai exact, este vorba de Vlad Barbir, violonist în formația Dorna Band alături de care cânta artista care a murit fulgerător la o vârstă atât de fragedă.

Doliu în muzica populară. O cântăreață s-a stins din viață la 23 de ani

La fața locului au intervenit mai multe echipaje printre care se numără două autospeciale ale pompierilor militari și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la SAJ. Din păcate, medicii nu au mai putu face nimic pentru Daniela Cușnir.

Potrivit ziardesuceava.ro, șoferul în vârstă de 19 ani ar fi adormit la volan și a scăpat mașina de sub control. Într-o fracțiune de secundă autoturismul în care se aflau cei doi a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, iar ulterior un cap de pod.

Din fericire, violonistul a supraviețuit în urma accidentului rutier și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Cadrele medicale au declarat că muzicianul are răni grave, dar este conștient.

Daniela Cușnir, plânsă de familie și apropiați. Mesaje de condoleanțe în online

Daniela Cușnir avea toată viața înainte, însă acum rudele se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Prietenii

și persoanele care i-au iubit muzica au ținut să-i aducă un ultim omagiu și au lăsat mesaje pe rețelele de socializare acolo unde tânăra își ținea fanii la curent.

De altfel, ultima postare a artistei este făcută duminică, cu o zi înainte de tragicul accident. Cântăreața le spunea fanilor săi că a început devreme cu cântările și le ura o zi cât mai frumoasă. Acum internauții scriu mesaje de condoleanțe, Daniela Cușnir lăsând în urma sa multă durere.

„Odihnă veșnică”, „Dumnezeu să te ierte, Daniela! Drum lin! ”, „Drum bun spre îngeri” sau „Dumnezeu să te odihnească în pace fată dragă… ”, sunt doar o parte din mesajele lăsate de fani pe contul de Facebook.

Sora cântăreței, mesaj emoționant în mediul online

„Vaiii, inima mea frumoasă cu chip de înger, de ce m-ai lăsat, unde te-ai dus, vino înapoi, cum o să trăiesc eu fără tine, cui am să-i mai spun ce am pe suflet…

Dragostea mea toată să te ierte Dumnezeu și să te aibă în paza lui.. Îngerul meu! Mi-ai rupt inima ”, a scris Georgiana, sora Danielei Cușnir, pe Facebook. scrie fanatik.ro