ADELINA PESTRIȚU A REVENIT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE. VEDETA A POVESTIT ÎNTREAGA EXPERIENȚĂ SUFERITĂ: „AM PRIMIT O LECȚIE IMPORTANTĂ”

Adelina Pestrițu a povestit într-un articol pe blogul său personal despre întreaga experiență avută după contractarea virusului SARS-CoV-2.

Bruneta a început în mod cronologic, cu prima zi în care a aflat că este pozitivă COVID-19, până la cea de-a 14-a, când a fost testată negativ.

Timp de 14 zile, Adelina Pestrițu a lipsit de pe rețelele de socializare, îngrijorându-și fanii enorm, având în vedere că fosta prezentatoare este nelipsită din mediul online, acesta fiind domeniul ei de

lucru constant. Sănătatea a primat, însă, în aceste două săptămâni, iar Adelina a preferat să rămână în umbră, pentru a trece cu bine de această perioadă incertă.

„Ce a fost greu a trecut si iata ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr un articol pe blog-ul meu.

Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat.

Haideti pe blog sa aflati toata povestea.”, a scris Adelina Pestrițu la distribuirea articolului său de pe blog.

Adelina Pestrițu, momente cumplite fără Zeny

Adelina Pestrițu a povestit în jurnalul său de izolare că, din toată experiența, faptul că a stat departe de Zenaida, fiica sa, a fost cel mai greu lucru. Mai ales că pe data de 8 septembrie, de Sfântă Mărie, a fost ziua fiicei ei.

„Ma dau cu crema pe fata si o prietena imi scrie ca maine e Sfanta Maria. Dintr-odata ochii mi se umplu de lacrimi. Uitasem… sau poate mintea mea a vrut sa uite, ca sa nu-mi mai dea inca un motiv de tristete.

Maine este ziua ei, a micutei noastre. Mami, izolata si infectata cu Covid19, tati, negativ, dar izolat si el. Mi se pune un nod in gat. E doar cu bunicii de ziua ei, izolati in formula de 3. Sun repede si ii comand un tort si

multe baloane. Nu pot sa nu fiu langa ea macar cu o atentie. Regret ca n-o pot strange in brate, dar nu e vina nimanui ca suntem in aceasta situatie. Vor veni si zile mai bune si ii promit telepatic ca vom recupera! Virgil nu vrea

sa dezvolte subiectul prea mult. Stie cat de greu ne este amandurora si nu vrea sa ma faca sa ma gandesc la asta mai mult decat este cazul.
O sun cu Facetime si alearga prin toata casa de bucurie. Ia telefonul si il pupa de mai multe ori. Ma pot declara pierduta.

Dupa cateva ore, ma asez in pat si caut un film. Observ ca respir din ce in ce mai greu si inima imi bate tare. Caut numarul doctorului

care m-a avut in grija si il las la ultimul apelat, in caz de orice, sa il am la indemana. Ma sperie putin sa raman fara aer, dar sper ca e doar ceva de moment.”, a scris Adelina Pestrițu în Ziua 7 a izolării sale. scrie cancan.ro