Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 15 – 20 septembrie. Două zodii încep o viață nouă

Iată ce anunță cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici pentru această săptămână, pentru fiecare zodie în parte.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3,

horoscopul runelor pentru săptămâna 15 – 20 septembrie 2020. Iată ce anunță runele pentru fiecare zodie în parte, începând de astăzi.

Berbec – au o săptămână nemaipomenită. Trebuie să fie pregătiți să primească în spațiul lor o suită de schimbări majore.

Taur – vești bune. S-ar putea să primiți un cadou surpriză, dar mai bine ar fi o zi o sumă de bani importantă. Sau pe amândouă.

Gemeni – Lucruri bune și pentru Gemeni. Lăsați la o parte toate grijile, toate fricile și spaimele legate de trecut. Vă veți deschide o cale de beneficii.

Rac – E posibil ca în noua săptămână foarte mulți să-și schimbe locurile de muncă sau vor obține o locuință.

Leu – Leii trebuie să se mai liniștească și să se relaxeze. Încercați să-i faceți o vizită unei persoane dragi căreia îi este dor de voi.

Fecioară – Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste nouă.

Balanţă – O săptămână de provocări pentru nativii din Balanță. Trebuie să vă mobilizați toate forțele să susțineți o bătălie furtunoasă.

Scorpion – Au o săptămână în care pot începe o viață nouă. E un fel de revigorare în toate planurile, inclusiv în plan financiar.

Săgetător – Foarte curând veți afla un adevăr extraordinar de important care poate veni cu marcaj în viața voastră sau care vă poate schimba viața.

Capricorn – O săptămână grea în care trebuie să aibă tărie, forță ca să depășească toate problemele.

Vărsător – Vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor – aveți nevoie de un sfat, de un consiliu, de o întrunire familială.

Pești – Trebuie să-și consolideze poziția. E o săptămână de definitivare a alor în spațiu – și economic, și la muncă și la job și acasă. scrie kfetele.ro