Sfatul zilei 17 septembrie 2020. Zodia care primeste o veste minunata

Berbec

Berbecii nu trebuie să evite să comunice cu cei din jurul lor. Relațiile cu apropiații pot avea de suferit dacă nu vor spune, în față, exact ceea ce simt.

Taur

Taurii se simt mult prea cu capul în nori de ceva vreme. De aceea a venit momentul să coboare cu picioarele pe pământ și să nu mai facă planuri pe care nu le pot duce la bun sfârșit. Trebuie să aibă în vedere și că ideile lor au nevoie de o bază financiară pe măsură.

Gemeni

Gemenii se simt mai în forță ca oricând și se pregătesc să se lanseze în noua lor carieră. Poate fi vorba despre o achiziție care să își spună cuvântul mai încolo, la nivel de profesionalism.

Rac

Racii fac multe schimbări în plan personal. A venit vremea să se transforme cu totul și să privească lucrurile cu alți ochi. Poate fi vorba despre o mutare de locuință, în cazul celor care vor să facă acest pas de ceva vreme.

Leu

Leii se vor simți și ei în formă joi, atunci când primesc oferte foarte bănoase din locuri total nebănuite. Vor fi puși în gardă de eventualele semnale de alarmă dacă este cazul și trebuie să se ferească de problemele cu legea.

Fecioară

Pentru Fecioare veștile se anunță bune la capitolul socializare. Pot organiza chiar un eveniment de mare anvergură pentru prietenii lor și se vor simți foarte bine în acest rol.

Balanță

Balanțele se simt ceva mai singure, în aceste zile. Însă, toamna reprezintă unul din momentele de cumpănă pentru acești nativi. Le este recomandat să nu mai despice firul în patru în fiecare secundă și să se bucure mai mult de viață.

Scorpion

Scorpionii vor avea de traversat o mare provocare. Vor afla un adevăr despre un apropiat al lor. Nu trebuie să plece urechea la zvonuri, dar nu este nici exclus, în cazul unor nativi, să fie foarte drastici și să încheie relații.

Săgetător

Săgetătorii tac și fac în aceste vremuri. Pot pune bazele unei societăți prin care să îi ajute pe alții, fie pot accepta să se înscrie într-o acțiune de voluntariat.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn trebuie să evite stările de enervare, pe cât de mult pot. Diplomația trebuie să rămână la ordinea zilei, mai ales în cazul nativilor aflați în vacanță.

Vărsător

Vărsătorii se confruntă cu o mare dilemă, la nivel emoțional. Ar putea cunoaște o persoană nouă și interesantă, dar nu vor ști o vreme dacă le sunt sau nu împărtășite sentimentele.

Pești

Pentru Pești perioada în curs e una presărată cu tot soiul de provocări, dar și cu oferte pe măsură. Se vor trezi că sunt cooptați pentru mai multe afaceri, de persoane diferite, și nu vor ști cărei invitații să dea curs mai întâi.