Previziuni Karmice: 5 zodii lovite de norocul vieții lor

Karma nu trebuie asociată cu lucruri negative, dimpotrivă, reprezintă rezultatul acțiunilor și al comportamentului nativilor fiecărei zodii în parte. Cinci zodii sunt lovite de norocul vieții lor, datorită karmei. Vezi dacă te numeri printre acestea!

Berbec – Karma nu doarme, iar Berbecii sunt răsplătiți pentru acțiunile lor din ultima vreme printr-un noroc ce se manifestă pe mai multe planuri, mai cu seamă pe plan profesional și personal. Ești norocos în primul rând pentru că experimentezi o creștere a energiei pozitive, iar din

acest motiv vei avea șansa de a crea ceva inedit și minunat în această perioadă. Cel mai probabil este vorba de planul profesional, acolo unde îți poți pune în valoarea creativitatea. Și în plan personal, mai exact în plan amoros, norocul e de partea ta pentru că vei putea crea conexiuni puternice cu actualul tău partener de viață sau vei cunoaște partenerul ideal.

Gemeni – Nativii în Gemeni sunt loviți de norocul vieții lor, însă nu vor ști toți cum să facă față acestuia și cum să profite de el. Pe plan profesional vor cunoaște adevărata față a norocului, pentru că li

se oferă oportunitatea de a lua parte la noi proiecte ce țin de carieră și le vor aduce un sentiment de siguranță în propria persoană. Profită de fiecare șansă, pentru ca este unică!

Fecioară – Nativii în Fecioară vor avea parte de un noroc așa cum nu au mai avut până acum, fiind, de fapt, rezultatul muncii lor asidue de până acum. Pe plan personal lucrurile se așază, în sfârșit, și pentru ei, pentru că vor putea face o investiție la care sperau deja de mult timp.

E vorba despre achiziția unei locuințe sau mașini la care visau de mult timp. Ei bine, norocul e de partea voastră, așa că dați lovitura fără să stați pe gânduri.

Scorpion – Scorpionii culeg roadele efortului lor, iar acest lucru presupune că vor avea parte de noroc la maximum. Pe planul profesional ți se recunoaște devotamentul prin o promovare, o creștere în grad, printr-o evaluare pozitivă sau productivitate mai mare ca de obicei. Important este că veți cunoaște o perioadă foarte abundentă din punctul de vedere al banilor, motiv pentru care este indicat să vă faceți provizii pentru viitor.

De asemenea, vei fi norocos pentru că vei avea parte de o călătorie lungă care îți va schimba viața din temelii, vei cunoaște progres în educație sau vei avea abilitatea de a învăța ceva nou. Ideea este să nu ratezi șansa, ci să profiți cât poți de această perioadă favorabilă!

Pești – Norocul este de partea lor prin aceea că au curajul de a risca, de a merge pe drumuri profesionale inedite, astfel încât asta le va aduce și un câștig important. În privința banilor norocul este cu atât mai mare,

pentru că orice pierdere se transformă într-un câștig substanțial. Din acest motiv veți putea să vă faceți planuri la nivel financiar, pentru că norocul vă va ajuta să reușiți, chiar dacă aveți tendința de a fi puțin cam nesigur pe propriile capacități… scrie clair.ro