Destăinure cumplită! Mirabela Dauer nu a mai vorbit cu fiul ei de peste 20 de ani. Care este povestea artistei

Deși este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, nu mulți sunt cei care știu că Mirabela Dauer

nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani. Bărbatul refuză să îi vorbească, încă de când fostul soț a câștigat custodia acestuia.

Viața Mirabelei Dauer bate toate scenariile de film! Artista în vârstă de 73 de ani este măcinata de dorul pe care i-l poartă fiului său,

Nanu, de 43 de ani, după ce nu l-a văzut mai bine de două decenii, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a depus pentru a-l recâștiga de partea ei.

„Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele”, povestește Mirabela Dauer, la TVR2.

Nanu, pe numele real, Alexandru Popovici, nu a mai contactat-o pe artistă de 20 de ani și nu s-a interesat niciodată de starea ei de sănătate,

lucru pe care, Mihaela Dauer, crede că îl va regreta atunci când va trece în neființă, însă speră să își dea seama că greșește înainte ca aceasta să moară.

„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine

şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, mai spunea artista.

Mirabela Dauer a pierdut custodia copilului său, în fața fostului soț, Traian Popovici, după ce acesta a acuzat-o de infidelitate cu un chitarist. Supărarea a fost atât de mare pentru tatăl artistei, încât la scurt timp după decizia judecătorilor, a murit.

„Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai spus artista.