Iulia Vântur s-a accidentat în India! Fotografia care a stârnit îngrijorarea fanilor

Iulia Vântur s-a accidentat în locuința din India! Fotografia postată de vedetă pe rețelele de socializare a stârnit o serie de reacții, fanii arătându-se extrem de îngrijorați!

Iulia Vântur a postat un story care a pus fanii pe jar. În fotografia postată se observă că vedeta are o rană la picior, însă aceasta nu a fost însoțită de nicio explicație cu privire la ceea ce s-a petrecut, fapt ce a stârnit îngrijorarea fanilor!

Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…’, a scris ea în dreptul imaginii.

Se pare că iubita lui Salman Khan ar fi avut parte de un mic accident în locuința din India. A fost doar o sperietură, care nu s-a lăsat, din fericire, cu repercursiuni majore.

Iulia Vântur nu are planuri de căsătorie

Chiar dacă simte tot mai multă presiune din diferite părți, Iulia Vântur nu are momentan planuri de căsătorie cu Salman Khan, însă este de părere că un copil ar fi o binecuvântare pentru ea.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.

Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, ne-a spus Iulia Vântur în urmă cu ceva timp.

De asemenea, ea a subliniat și la Antena Stars aceeași idee, că planurile de căsătorie nu sunt o prioritate, dat fiind că sentimentele sunt cele care contează cel mai mult!De asemenea, ea a subliniat și la Antena Stars aceeași idee, că planurile de căsătorie nu sunt o prioritate, dat fiind că sentimentele sunt cele care contează cel mai mult!

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult.

Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr

varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu’a transmis fosta prezentatoare TV. scrie viva.ro