A picat Facebook în toată lumea! Ce se întâmplă cu rețeaua de socializare

Facebook a picat în toată lumea. Milioane de oameni sunt activi în fiecare secundă pe rețeaua de socializare, însă noua platformă implementată recent le-a adus probleme dezvoltatorilor.

Rețeaua de socializare are pierderi uriașe, în acest moment, mai ales din cauza publicității care a avut de suferit în aceste momente.

Aplicația a picat în întreaga lume pentru o perioadă scurtă de timp.

Facebook-ul a picat în întreaga lume

Majoritatea statelor de pe glob au avut de suferit în această seară, după ce Facebook-ul a picat fulgerător, fără ca cineva să anunțe că vor fi probleme în acest sens, după ce rețeaua de socializare a implementat o nouă interfață pe care a avut, până în urmă cu două zile, ca și demo.

Mai mulți useri s-au plâns de faptul că aplicația Facebook a picat minute bune și continuă să aibă acest tip de fluctuații. Amintim că rețeaua de socializare este cea mai accesată din întreaga lume. Pentru a urmări zonele afectate de picajul Facebook-ului din întreaga lume accesați Facebook Map.

Utilizatorii Facebook din România sunt la rândul lor afectați, căci întreaga conexiune a fost întreruptă minute bune, iar scenariul se tot repetă. Rețeaua de socializare încasează zeci de milioane de euro în urma publicității plătite, iar pentru cele câteva minute în care aplicația nu a mai funcționat s-au pierdut sume uriașe.

Facebook-ul este locul în care se fac cele mai mari jocuri politice din întreaga lume, de altfel și locul în care oamenii se întâlnesc virtual, vorbesc, țin legătura, își trimit fotografii, cumpără și vând.

Nu este pentru prima dată când rețeaua de socializare pică, având aceste probleme tehnice de nenumărate ori, chiar la fiecare implementare nouă de sistem. scrie fanatik.ro