Sfatul zilei 18 septembrie 2020. Surprize mari pentru o zodie

Berbec

Sunt vești bune venite în plan profesional, o mărire de salariu sau o avansare profesională sunt evenimente ce au mari șanse să se întâmple. Pot apărea ceva neplăceri privitoare la starea de sănătate, acestea nu sunt, însă, grave și pot fi rezolvate rapid, se recomandă grijă sporită în privința sănătății.

Taur

O noutate apărută în plan romantic poate schimba întreaga percepție a acestor nativi. Se prea poate să meargă ghidați de pasiune și fericire, e indicat să se păstreze o oarecare luciditate pentru a evita apariția unor momente neplăcute cauzate de neatenție, în special la locul de muncă, unde, pentru moment, lucrurile merg de minune.

Gemeni

Grijă mare la problemele de sănătate. Micile neplăceri de astăzi, pot deveni chinuitoare mâine. O vizită la doctor este cea mai oportună. Partenerul de viață va da dovadă de susținere și toate lucrurile se vor întrepta dacă alegerile făcute sunt înțelepte.

Gemeni

Grijă mare la problemele de sănătate. Micile neplăceri de astăzi, pot deveni chinuitoare mâine. O vizită la doctor este cea mai oportună. Partenerul de viață va da dovadă de susținere și toate lucrurile se vor întrepta dacă alegerile făcute sunt înțelepte.

Rac

Problemele financiare din ultima vreme mănâncă buna dispoziție a nativilor. Lipsa banilor, adăugată lipsei bunei dispoziții nu fac decât ca lucrurile să fie văzute și mai negre decât sunt. Recomandarea este păstrarea unei mentalități optimiste, vor veni și zile mai bune.

Leu

Primirea unei vești proaste în plan profesional poate cauza o cădere nervoasă care să influențeze și viața de cuplu. Trebuie făcută o diferență clară între cele două planuri, astfel încât să nu se afecteze reciproc. Ce se întâmplă la locul de muncă, trebuie să rămână acolo.

Fecioară

Vestile bune apărute recent aduc o bună dispoziție care se va reflecta în toate aspectele vieții acestor nativi. E bine să ca lucrurile  să fie privite dintr-o perspetivă pozitivă, atenție, însă, la detalii ce pot fi omise din prea bună dispoziție, în plan profesional.

Balanță

Nu sunt foarte multe bucurii profesinonale în ultima vreme. Schimbările apărute nu au o influență bună. Există o tendință de disperare accentuată, care este foarte greșită. Sfatul este analizarea cu calm a problemelor, prioritizarea lor și rezolvarea în ordinea importanței.

Scorpion   

Merg de minune lucrurile la locul de muncă, iar asta face ca viața să fie privită cu optimism și încredere. E un moment prielnic pentru a sărbători reușitele din ultima vreme și o idee bună a se lua o pauză și evada din oraș pentru weekend.

Săgetător

Alegerile pe care le are de făcut nativul, îi alungă somnul. Variantele trebuie cântărite și analizate bine înainte. Nu este recomandată o decizie pripită doar pentru a alunga incertitudinea.

Capricorn

Bunul mers al lucrurilor se reflectă în optimismul din ultima vreme. Este o idee bună sărbătorirea acestor lucruri. Poate fi o ieșire în weekend sau o petrecere pe seară, ambele sunt variante perfecte pentru a alunga monotonia și a celebra reușitele.

Vărsător

Planul profesional va da bătăi de cap nativului. Indicat ar fi să se păstreze o bună sănătate mentală, disperarea nu va aduce nimic bun. Ziua de vineri este una bună și pentru o ieșire pe seară.

Pești

Planurile pentru weekend încep vinerea și ocupă timpul și atenția nativului. Relaxarea este binevenită, dar atenție la deciziile profesionale din dimineața zilei de vineri care pot aduce repercusiuni viitoare dacă nu sunt făcute cu grijă.