Margherita, căutată de Poliție! Ar fi lovit și amenințat două femei. Informații exclusive!

Margherita este implicată într-un nou scandal de proporții! Se pare că fiica Clejanilor nu s-a liniștit, după ce, în urmă cu doar câteva luni, a fost protagonista unui accident pe străzile Capitalei. Cântăreața este acum căutată de Poliție, după ce ar fi lovit și amenințat două femei. Spynews.ro vă prezintă informații exclusive!

Informații exclusive, așa cum v-au obișnuit reporterii Spynews.ro. Margherita de la Clejani continuă să aibă un comportament care lasă de dorit, după ce, în urmă cu doar câteva luni a provocat un accident rutier pe străzile din București.

Margherita este căutată de Poliție

Fiica Clejanilor este căutată acum de oamenii legii, după ce cântăreața ar fi lovit și amenințat două femei. Este vorba despre angajatele unei societăți comerciale. Așa cum arată un comunicat transmis de Poliție, Margherita s-a luat la ceartă cu acestea, le-a agresat fizic, apoi a dat bir cu fugiții.

Cântăreața fi lovit și amenințat două femei

Comunicatul emis de Poliție informează cu privire la faptul că scandalul dintre Margherita de la Clejani și angajatele societății comerciale a avut loc pe data de 16 septembrie, ziua în amiaza mare.

În urma conflictului dintre fiica Clejanilor și femeile respective, oamenii legii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, fiindu-le semnalat scandalul de proporții, din Capitală.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au luat legătura cu angajatele societății comerciale, însă Margherita de la Clejani nu mai era prezentă, fugind în altă parte. Drept urmare, artista este acum căutată de oamenii legii pentru a fi dusă la audieri.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului”, se prezintă într-un comunicat al Poliției.

Informații exclusive

Poliția a informat că a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea scandalului.

„În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se prezintă într-un comunicat al Poliției. scrie spynews.ro