Fosta sotie a primarului din Sangeorz Bai, declaratie uluitoare dupa ce au aparut imaginile in care acesta isi umilea fetita dezbracata: “In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru…”

Apar noi detalii in cazul primarului din Sangeorz Bai care si-a filmat fetita dezbracata, in timp ce o umilea.

Fosta sotie a primarului a avut o declaratie uluitoare pe retelele de socializare. Femeia a surprins pe toata lumea prin ceea ce a spus.

Ce a spus fosta sotie a primarului.

”Traiana este bine, ea nu a fost afectata de acest incident”

Femeia spune ca fiica ei, Traiana, este foarte bine si nu a fost afectata chiar deloc de incidentul aparut in urma publicarii imaginilor pe internet.  Chiar a inteles totul, spune mama ei.

”Asta este o remarca valabila in general, din care toti trebuie sa invatam…ce este cel mai important in situatia noastra este ca Traiana este bine,

ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercusiuni in viata ei.”, a spus femeia.

Fosta sotie a primarului spune ca cei trei copii pe care ii

are cu acesta au parte de toata iubirea si atentia lor, iar ceea ce s-a intamplat este deja de domeniul trecutului.

”In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei

trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim.”, a mai scris fosta sotie a primarului. scrie fabricatinromania