Rune Voropchievici pentru săptămâna 21-27 septembrie. Perioadă excelentă pentru zodiile de pământ

Mihai Voropchievici și runele sale ne aduc vești noi pentru săptămâna 21-27 septembrie. Se anunță o perioadă benefică pentru majoritatea zodiilor, în special pentru Tauri, Fecioare și Capricorni.

Finalul lunii vine cu șanse pentru fiecare zodie, dar și cu obligații și responsabilități, iar Jupiter ne îndeamnă să fim perseverenți și consecvenți.

În timp ce zodiile de pământ vor avea reușite pe toate planurile, cele de foc vor primi mai multa dragoste, afectiune, noroc. Zodiile de aer au parte de cele mai mari schimbări, iar cele de apă se confruntă cu multe provocări.

Mihai Voropchievici îți spune la ce să te aștepți în săptămâna 20-26 septembrie

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare deoarece vor să își rezolve toate problemele, dar tind să forțeze mâna norocului. Cu puțină răbdare, vor avea garantat parte de rezultatele dorite.

Taur

Este o săptămână perfectă pentru nativii din zodia Taur. Aceștia vor fi recompensați cu fertilitate, belșug și noroc, iar visurile lor vor deveni realitate.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o săptămână în care au șansa de a afla răspunsul multor întrebări care îi frământă, însă, acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul celor din jur. Încercați să socializați mai mult cu cei apropiați și nu veți regreta.

Rac

Nativii din zodiac Rac se vor supune unei schimbări favorabile în viața lor. Fie că este vorba de un nou job, fie că visează la o nouă locuință, Racii vor avea parte de o reușită majoră.

Leu

Leii sunt sfătuiți să schimbe tactica de abordare a unei probleme care îi frământă, deoarece aceasta nu dă roade. Lor le este recomandat să gândească la rece și vor ajunge mai ușor la o soluție.

Fecioară

Se anunță o perioadă în care nativii din zodia Fecioară vor da lovitura pe toate planurile, deoarece vor face un salt calitativ atât în carieră, cât și în ceea ce privește relația de cuplu sau de familie. Ei se vor supune unei serii de schimbări benefice.

Balanță

Se anunță un nou început pentru Balanțe, deoarece acestea sunt hotărâte să își schimbe radical viața și să se axeze mai mult pe dezvoltarea lor profesională și emoțională.

Scorpion

Săptămâna 21-27 septembrie va fi una benefică și pentru Scorpioni, deoarece aceștia vor avea parte de schimbări surprinzătoare și mari pe toate planurile.

Săgetător

Jupiter le va aduce nativilor din zodia Săgetător mult noroc în dragoste, iar in viața lor va intra o nouă iubire, marcată de multă pasiune.

Capricorn

După o săptămână plină de încercări, dar și de reușite, Capricornii se vor relaxa în perioada următoare și se vor focusa mai mult pe ei înșiși.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă să își dozeze forța și să fie puternici și rezistenți pentru că se anunță o perioadă plină de încercări.

Pești

Pentru Pești, visătorii zodiacului, se pare că vara nu s-a încheiat. Aceștia sunt în continuare cu gândul la plimbare și distracție, deși toamna și-a făcut deja simțită prezența. scrie fanatik.ro