Cele mai norocoase zodii din SEPTEMBRIE. Horoscop complet pentru toate zodiile. EXCLUSIV

Horoscop pentru SEPTEMBRIE pentru toate semnele zodiacale. Afla care sunt cele mai norocoase zodii

Horoscop SEPTEMBRIE 2021 pentru zodia Berbec.

SEMPTEMBRIE 2021 pentru Berbec va fi plin de evenimente cu semnele plus si minus. Va trebui sa mobilizati eforturile chiar la inceputul lunii

Un compromis sanatos este acum la fel de important pentru Berbec ca si aerul. Evitati discutiile aprinse, mai ales atunci cand aveti de-a face cu adversarii. Nu va incarcati cu emotii negative inutile. Amintiti-va ca medalia de aur este mai importanta decat cea de bronz.

Zile favorabile Berbecului in SEPTEMBRIE 2021:
4, 12, 15, 16, 19, 24, 27, 31.

Berbec-Zile nefavorabile din SEPTEMBRIE 2021:
1, 2, 8, 14, 18, 25, 29.

Horoscop SEPTEMBRIE2021 pentru zodia Taur

In SEPTEMBRIE, Taurul se va descurca bine, pot aparea dificultati din cauza incapacitatii de a combina familia si munca. Alegeti cariera, in timp ce incercati sa va bazati pe voi insiva, treptat situatia de acasa va reveni la normal. Aceasta luna este potrivita pentru intalniri, calatorii, studiu. Este posibil sa aveti idei neasteptate despre cum sa va imbunatatiti situatia financiara.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Taur:
2, 6, 14, 19, 21, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Taur:
8, 9, 17, 23, 25, 28.

Cele mai norocoase zodii din SEPTEMBRIE.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Gemeni

Gemenii sunt ocupati cu comunicarea si strangerea de informatii. Luna este buna si pentru munca. In viata personala, totul va fi bine in prima jumatate a lunii; in cea de a doua jumatate, relatia cu partenerul poate fi putin tensionata. Veti avea nevoie de rabdare si delicatete. Relatiile romantice sunt suficiente, dar numai cele bazate pe interese comune pot deveni serioase.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Gemeni:
3, 4, 9, 17, 22, 31.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Gemeni:
1, 2, 8, 11, 23, 29.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Rac

In SEPTEMBRIE, reprezentantii semnului Rac vor avea dorinta de a se retrage si de a analiza evenimentele in curs. Incercati sa va dozati timpul astfel incat sa existe suficient pentru comunicarea cu cei dragi si pentru gandirea la viata. Aceasta este o luna buna pentru auto-dezvoltare, calatorii si inceputul educatiei.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Rac:
5, 7, 11, 19, 21, 25.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Rac:
1, 3, 8, 12, 23, 30.

Horoscop Leu pentru SEPTEMBRIE

In SEPTEMBRIE, Leul poate avea brusc dorinta de a urma cursuri de limbi straine sau de a primi o alta educatie – nu ezitati sa mergeti la studiu. Studiul va deschide noi perspective pentru Leu. Energia voastra este gata sa arda totul in jur, sa o tineti in frau- iar luna se va incheia cu mare succes.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Leu:
1, 10, 14, 16, 25, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Leu:
5, 8, 17, 18, 23, 28.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Fecioara

In SEPTEMBRIE, prietenii si cunostintele Fecioarei vor cere mai multa atentie. Cu toate acestea, nu ar trebui sa pierdeti prea mult timp pe conversatii fara sens. Intrerupeti cu tact, dar cu incredere, povestile lungi ale prietenilor dvs. despre copii obraznici, soti gelosi si sefi nedrepti.

O astfel de “distractie” te ameninta cu o pierdere de energie si aparitia unui sentiment neplacut in sufletul tau. Nu lasati o dispozitie pesimista sa preia controlul.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Fecioara:
1, 10, 14, 16, 25, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Fecioara:
5, 8, 17, 18, 23, 28.

Cele mai norocoase zodii din SEPTEMBRIE.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Balanta

In SEPTEMBRIE, Balanta va fi plina de energie care trebuie directionata intr-un sens constructiv, altfel situatiile conflictuale nu pot fi evitate.

Luna este favorabila cresterii carierei, nu ezitati sa va aratati talentele si ambitiile. Acum este momentul sa riscati si sa incercati intr-o afacere noua. Viata personala nu va va lasa sa va plictisiti, dar poate aparea o confruntare serioasa cu partenerul. Incercati sa neteziti lucrurile de-a lungul timpului, se va rezolva de la sine.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Balanta:
1, 2, 6, 14, 19, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Balanta:
4, 8, 12, 13, 23, 31.

Horoscop Scorpion SEPTEMBRIE

SEPTEMBRIE vine cu tensiuni pentru Scorpioni pe toate fronturile, ceea ce nu este deloc rau pentru reprezentantii impulsivi ai acestei zodii. Aceasta perioada va va cere sa fiti pe deplin implicat in munca. Nu uita sa-ti gasesti timp pentru persoana iubita, are nevoie de tine. Este un moment bun pentru a va exprima pretentiile catre autoritati – acestea va vor auzi, vor trage concluzii. In cele din urma, totul se va termina in pace – acasa si la serviciu.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Scorpion:
1, 2, 6, 14, 19, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Scorpioni:
4, 8, 12, 13, 23, 31.

Cele mai norocoase zodii din SEPTEMBRIE.

Horoscop Sagetator SEPTEMBRIE

In SEPTEMBRIE, Sagetatorul va avea noroc atat in ​​cariera, cat si la bani care vor incepe sa apara. Se pare ca in tot acest an te-ai indreptat spre schimbari importante. SEPTEMBRIE este cel mai bun moment pentru a lua o decizie cruciala. Acum astrele te vor sprijini, vei risca si vei castiga. Dar relatiile cu o persoana draga nu sunt usoare. Ii lipseste atentia.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Sagetator:
3, 9, 17, 18, 22, 31.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Sagetator:
12, 13, 15, 16, 24, 25.

Horoscop Capricorn pentru SEPTEMBRIE

Ceea ce au nevoie Capricornii in SEPTEMBRIE este sa consolideze echipa. Faceti angajari noi sau construiti legaturi cu rudele – totul va merge spre bine. Schimbati orice nu vi se potriveste. Folositi bunul simt atunci cand luati decizii. Un mic efort – si vei putea atinge un nivel mai inalt. Poate fi un contract profitabil, o noua functie, o cerere de casatorie …

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Capricorn:
3, 12, 21, 24, 30.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Capricorn:
6, 13, 19, 25, 27.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Varsator

In SEPTEMBRIE, este timpul ca Varsatorul sa se gandeasca la educatie suplimentara. Amintiti-va, oamenii din zodia dvs. sunt capabili sa invete la orice varsta. In SEPTEMBRIE, puteti experimenta, puteti schimba joburile, va puteti muta. Pe scurt, toate schimbarile radicale au unda verde!

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Varsator:
3, 9, 13, 22, 28, 31.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Varsator:
1, 2, 10, 11, 27, 30.

Cele mai norocoase zodii din SEPTEMBRIE.

Horoscop SEPTEMBRIE pentru Pesti

SEPTEMBRIE promite sa treaca pentru Pesti fara cataclisme speciale, dar nici nu lasa pe nimeni sa se relaxeze. Va trebui sa manevrezi, sa iei decizii si sa alegi. Multi oameni se vor confrunta cu situatii neobisnuite, dar astrele spun ca pot fi transformate in avantajul lor. S-ar putea sa fii sfasiat de pasiuni si ambitii, dar inca nu esti inclinat sa le arati altora. Nu totul merge bine intr-o relatie cu un partener obisnuit, desi intalnirile pot avea succes. Daca aveti de gand sa schimbati locul de munca, cel mai bine este sa faceti acest lucru in prima jumatate a lunii.

Zile de bun augur in SEPTEMBRIE pentru Pesti:
1, 2, 10, 14, 15, 24, 25.

Zile nefavorabile in SEPTEMBRIE pentru Pesti:
3, 4, 12, 13, 19, 23.